Sevdigimiz birini kirip, sozlerimizle hayal kirikligina ugrattiysak, ve simdi gonlunu almak istiyorsak ne zaman gonul almaliyiz?
Acaba ne kadar erken o kadar iyi mi, yoksa olay biraz sogusun, sakinlesin oyle mi gitmeli...:26:
Bunu dusunuyorum
Bunu okuyan arkadaslar fikir vermek isterse ozel mesaj atabilir, makbule gecer. :)
iş yoğunluğunun en berbat olduğu hafta da miniklerimin hastalanması biri beni klonlasın, bir tanesi hastaneye gitsin, biri işe, diğeri alışverişe, diğeri yemek yapsın, bir tanesi otursun ders çalışsın, diğeri de film falan izlesin işte
kalk oky ,kalk. pazara git. oky topu at. pardon oky biber al. tut ali tut. pardon oky çorbayı tut. cıks olmadı..
. oky çorba yap
off. saçmalıyorum yine. dahada saçmalamadan bir pazara gideyimde biber alayım
babamız nöbette diye mi bu kadar hareketlisin yavrum.annesini de yalnız bırakmazmış canım oğlum..seni görmeden bu kadar seviyorsam...Allahım sana şükürler olsun...seni bana bağışlasın....
Bu tip, yani duygularınızı yazdığınız, sitenin çeşitli bölümlerinde yer alan topiklere siyasi görüş yazmayınız, siyasi görüşünü aykırı bulduğunuz insanları da...
İçim çok yanıyor çok sıkılıyor inan .. Ölümden beter yokluğunun bana çektirdiği keder , nefes alamıyorum artık , yaşayamıyorum , dayanamıyorum , katlanamıyorum bu acıya .. O demir parmaklıkların ardından biran önce kurtul , kurtul da gel .. Ne hale soktun bizi sevgilim .. Atacağın tek mesaja hasret kaldım , Sesine hasret kaldım .. Senden gelecek tek bir habere muhtaç kaldım ..