Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

ulan sen nerden çıktın ?? bide senle mi uğraşcam be ? başıma bela mısın aaaaaaaaaaaaa !! sende düşüncesizsin.. göre göre bile bile yaptın bunu..
ben bişeyleri düzeltmeye çalıştıkça kötü şeyler eksik olmuyo ya. ikimizin arasında bi sorun olmasada bu sefer 3. şahıslar karıştırıyo işi..
kurtuldum sandığım şeyler yeniden körüklüyo..
Allah'ım sen koru beni yanlış anlaşılmalardan ..:26:

"Bu var ya,bi gospel okur,ağlarsın ağlarsın"sabahtan beri bu Yahşi Batı repliği dilime dolandı

Aaaa foruma bit pazarı açılmış

Seneler önce bu yüzden üye olmuştum, ne güzel olmuş bu

En yakın arkaddaşım , dostumm , aşkımmm , erkeğimmm herşeyim sendin benim ve sensin .. Ama yoksun .. Nereye baksam boş , nereye baksam anlamsız .. Yaşamanın tadı yok , hiç bir kişinin önemi yok gözümde .. Hayat çok anlamsız .. Yaşamak gereksiz şimdi ..
Seni özlüyorum sevgilim .. Seni bekliyorum .. Geleceğin gün hayat mükemmel olacak .. Geleceğin günü bekliyorum ..

Bu nasıl bilmecedir
Açıklasan olmaz mı
Daha mı kahrolayım ben
Bunca çektiğim az mı ??

aklımdan geçeni unuttum işte sen arayınca...

Ah bu mesafeler bizi birbirimize uzak eyleyen yollar
offf Ankara-Izmir yolları offf
birgun bizi ayırdıgınız gibi birlestirceksiniz biliyorum!

Cuma Sabahı anneannemi kaybettim..

Kimsenin bir garantisi yok bu dünyada..Ama ahirette yaptığımız ameller ile inşallah garantimiz olur..

içimde bir isyan var bastıramıyorum
yarabbi ne olur beni isyankar etme
istediğim çok zor birşey değilki yarab
sen ol desen yeter

hep sabrettim hayatta başıma gelen herşeye
bir kez bile offf demedim
mükafatlandıracaksın diye inandırdım kendimi
artık dayanamıyorum ama
teker teker kaybettim en sevdiklerimi
yetmemiş gibi evlat acısıda yaşadım
yinede şükür dedim

çok şey değil allahım sadece sevdiğim adamla benden bir parça olacak bir evlat
ne olur allahım nasip et
ol de olsun

günler ne çabuk geçiyo 8 yıl olacak biz evleneli

bu akşam düğüne gittik,

biz evlendiğimizde çocuk olanlar büyümüş şimdi onlar evleniyolar:123: çok geçmez bi kaç ay sonra onlarında hamilelik haberini alırım

gelinleri görmek te istemiyorum görünce yüreğim burkuluyor kendi gelin olduğum gün geliyor aklıma nekadar mutluyduk o gün , yine

mutluyuz çok şükür ama hep bi yanımız eksik hissediyorum o gelmediği sürece

ALLAH ım artık daha fazla etrafımda bebek haberi duymak istemiyorum ki ben

bizim bebeğimizin haberini ,müjdesini ne zaman vericez biz

ne olur ALLAH ım ne olur daha fazla bekletme bizibigün bende hamileyim diyebiliyim süpriz yapabiliyim eşime...

insanlar artık daha fazla sanki özürlüymüşüm gibi bakmasınlar yüzüme....arkamdan daha fazla konuşmasınlar artık...

her gece rüyamda ya hamile görüyorum kendimi yada bebeğim olmuş

ne olur artık rüyalarım gerçek olsun...

Son düzenleme:
Ben nasil kendimi mahvetmisim? Nasil psikolojimde kocaman yaralar acmisim.. Ne icin? koca bir hic icin..

Aminn..İnanın gözlerim doldu Rabbim sizi evladınıza kavuştursun bir an evvel inşallah hayırlarıyla ve de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…