Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

off ya ne daha ne kadar sürcek bu messafelik sen yapıyorsun ben daha cok yapıyorum
nolur yaaa bari bu gece sarılarak uyuyalım

ama ben bu akşam drs çalışacaktım bu düğün nerden çıktı şimdi akşam akşam sese bak yaaaa offffff
şarkıda pek slow yaaa ıyyy

eskiden gunler bos geciyodu, ben bir seye niyetlendim ya, doluyor...

Şu ART sitesindeki Llama iyi bir şey mi oluyor şimdi? Bir çözebilsem. :44:

Biz birbirimize göre değiliz ama bu çocuk bunu anlamıyor.
Vazgecmeli yoksa arkadasligim bitiyor göz göre göre. Olmasin offf

bir yandan anlatmak istersin ama bir yandan da yorgunsundur ya da bos gibi gelir, yazip yazip siler ve sadece peki dersin.
-
bir de su mesajlara cevap vermemek rutin hale geldimi sinirim kat ve kat artiyor ve soguyabiliyorum.

İçimde ki korku ve tedirginlik yetmezmiş gibi birde teyzemin rüyasıyla kat be kat arttı. .
Yanılıyor olayım Allah'ım lütfen. .
En korktuğum şey gelmesin başıma..
Yaşayamam, yaşayamayız, nefes alamam..

basım agrıyor yıne ... ne zaman konusacagım ... ne dıyecegım offf

umarım aldatılırsın demek geçiyor!!! sinir oluyorum çünkü şu anda sana. neyse ben yinede lafımı geri alıyorum ama şu anda kıskançlık krizindeyim ve bir an önce ayrılmanızı istiyorum....

benim şu an aklımdan yemek geçiyor
yemekte kendimi dizginleyebilcek miyim diye düşünüyordum

Baş ağrıları içinde düşünmekten bir hal oldum.
Teyze senin yaptığında iş mi yani kaç yaşında kadınsın çocukça hareketler peşindesin.
Normal bir şekilde susmak seviyeni korumak varken böyle saçma hareketler neden yani.
En çokta o kınada eğlendik biz sen istediğin kadar tersini düşün istersen günümüzü mahvettiğini düşün artık seni takmıyoruz anla yani.
Uğraşma bizle yahu.

Sen ne kendini bilmez kadınsız yahu ! Yüzünü görmeye katlanamıyorum,neyse ki cuma son gün !Çalışmaya g.tün yok senin...

yarın hastaneye gıdıp rapor alayım kafa dınleyeyım bıraz :105:

bıktım artık
mıgrenımın tutmasından bıktım
:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…