Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Osmanlıca dersim ve gıcık hocam :/

aklimdakileri icimin sıkintisini nasil anlaticam bilmiyorum, yorgun hissediyorum.. cok anlattim..

Aminn..İnanın gözlerim doldu Rabbim sizi evladınıza kavuştursun bir an evvel inşallah hayırlarıyla ve de..

AMİN.....inş sağolun bi gün rüyalarım gerçek olurmu bilmiyorum ya da benim daha beklemeye sabrım kalırmı
inş beni ve tüm bekleyenleri daha fazla bekletmez RABBİM.....

Keşke senin telefonuna mesaj attığımda telefona bakacak olan kardeşin değil de sen olsan .. Yine 1 hafta önceki gibi dışarı çıktığımda beni merak edip sürekli arayabilsen , buluşamıyoruz diye birbirimize kızsak mesela .. Kavga etsek bile mutlu olurdum inan havalara uçabilirdim .. Çünkü kavga edecek bir sen olurdu karşımda .. Hata yapmasaydın eğer , Şimdi benden uzak o soğuk sıkıcı içini bunaltan zindanlar içinde üzerine üzerine gelen dört duvar arasında o kötü demir parmaklıkların ardında beni düşünüp durmak yerine , karşımda olurdun .. Karşımda olmasan da sana sarılmasam da razıyım biliyo musun ? Senden gelecek tek bir mesajı okumaya razıyım .. İnan 1 dakikacık dahi olsa sesini duymaya muhtacım ...

Çok fazla konu başlığı açılmış.... Okumakta zor geliyor....En iyisi boşvereyim...Zaten oku oku hep aynı
Dizim gelmiş midir acaba?:44:

Alıntı yapmak yasaktır, lütfen yorumları alıntılayıp sohbete çevirmeyiniz...

Yarın yine uymayacağım planlarım olacak...

Şimdilik uyusam iyi olacak...

Zaman cabucak gecse... Olacaklari bilsem. Ne sabirsizim.

3 gündür yüzüm yanıyo, kim benim dedikodumu yapıyo uleynnnnnn

Artik çok geç yatmamaliyim ya zombiye bağladım. Sonra da kafami tasiyamiyorum.
bi şeyi doğru yapsam mutlaka bi yanlış da yapıyorum. Her şeyim eksik, yarimyamalak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…