Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

burnuma hamburger kokusu geliyor. sipariş etsem yesem midem bulanır mı acaba. :44:

karmaşık duygular içindeyim...
:118:

hala haber yok...

Çay demlesem,kızımı gidip üst kat komsumdan alsam
sonrada arka sokakları izlesem.

Neden anlamaz insan yanındayken kıymetini ?

Yoksa kıymet vermeye değer mi bulmaz ?

kendıme cok kızıyorum degmeyen ınsanlar ıcın sınırlendıgım ıcın Allah cok buyuk ama bunlar hayırlısıymıs kı karsıma cıkardı

Ne biçim bir dünyada yaşıyoruz
Herkes çalışmak zorunda cunku yaşam koşulları zor
Her işte stres var, çevremde çalışıp da sinirleri saglam bir insan görmedim
Böyle saglıklı düşünemeyen, sinirli, tahammulsuz, canı sıkkın insanlara dönüşüyoruz çalıştıkça
Ben bu kervana katılmak istemiyorum
Benim kaderim farklı olsun
Ben bear'ım gibi çalışan ama mutlu saglıklı bir insan olayım
Bunun için Kanadada mı yaşamak lazım
Türkiye'de mi mümkün değil bu ?

Çok canım sıkkın, bu kadar basit bir işi bile alamadım Hayırlısı olsun diyip boşvereyim mi, kafama takıp aglamayayım mı..

öyle dipsiz kuyulara düşerki insan Yusuf olmak ister.Züleyhanın kalbinde açan Yusuf misali Hakka giden yol misali ışıklarla aydınlanan .zindanlarda bile sarayı görebilen her ana her dakika güzel kalabilen kalbiyle bakabilen görebilen

hava bir harika.. masmavi..
sonbahar pek sonbahar gibi gecmiyor.
aslinda bu ilik ve aydinlik havayi seviyorum ama tehlikeyi de isaret ediyor maalesef.

bıttı sonunda kurtuldum ... ustumden bır yuk kalktı sankı ...

Sevgimi özledim çok özledimm sesini duymayı özledimm sarılmayı özledimm mesajlaşmayı özledimm .. Çok özledimmm .. Off tşörtünü kokluyorum çaaresizz çünkü yokk Demir parmaklıkların ardında benim sevgilim Çok özledimmm ...

köpeğimiz hasta(((
neyseki inşaallah mühim bi hastalığı yok ama çok hasta((
canım leydim.......

Uyumak istiyorum. Ve uyanınca herşeyin geçtiğini, saçma sapan bir rüya olduğunu, onun gene bana eskisi gibi ışıl ışıl baktığını görmek istiyorum. Uzun zamandır aklımda hep bu var. Eğer geçmeyecekse uyanmayayım ben. Uyumak böyle olmaktan çok daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…