Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

yasamayı istememeyi dilime dolamamaya calıssam da,
neden dogmus oldugum dusuncesini atamıyorum ki kafamdan.
oyle doluyum, oyle yalnız, caresiz..
ne bulsam mutlu olacagımı biliyorum ama hayat hep hızıma ters yonde akan bi nehir,
cırpındıkca battım. batıyorum. olumlamaymıs falanmıs filanmıs.. b.ktan bu hayat.

Ne yapcam ben bu kendimle bilmem. Kendime ediyorum ettigimi yani.
Bu kizi yeniden buyutmeliyim.

Kalbimizin kırıklığı yüzümüze yansımasın diye sürekli güldüğümüz için belki de anlamıyorlar....

kolaysa bu sinirle uyu şimdi yatta, sonra kalkarsın işte gecenin 3ünde faltaşı gibi gözlerle......
allahım sana sığınıyorum, senden seni istiyorum rabbim, sen içimi biliyorsun, ne istediğimi biliyorsun, benim şuan tek isteğim senin rızan.........
rabbim sen varsan herşey tamam, sen yoksan herşey eksik allahım......
herkesi esirge bağışla ne olursun ya rabbim....
beni sensiz ve yalnız bırakma ne olur rabbim
biliyorum rabbim imtihan bunlar ama benim derdim en çok senin rızan.......

eskiden bunlar olmazdı ne oldu da böyle düşünüyorum bulamıyorum

aklımdan o kadar çok şey geçiyor ki bilmiyorum yaaaa
offf
bil-mi-yor-um

bir dvd nasıl kendi kendine silinir diye düşünüyorum..

Oz elestiriyi de fazla abartmamak lazim, yoksa icinden cikamiyor insan.

ofiş, ofiş olalı böyle mikrop görmedi.. Kronik olmanın da bir seviyesi vardır, bir ayda 2 kere olmak ne demektir yaw zalımsın farenjit

fazlaca safken yıllarca kırıla kırıla nefret dolu bir hal alabiliyormuş insan.

değişim beni huzursuzlaştırıyor bazen. değişmek zorunda kalmak, içimi sıkıyor, yoruyor.
bilerek veya bilmeyerek, asıl kendimi gerilere atmak, hoşuma gitmiyor. ama bazı şeyler aynı kaldıkça da zarar görüyor insan.
bu yüzden dengesizim bu aralar, gene bir dönüm noktasında gibiyim.

ALLAH sadece kalbi verir. İçini sen doldurursun ! Şems-i Tebrizi

düşünüyorum bazen, takma adla kitap mı yazsam blog açıp oraya mı yazsam içimdekileri, öyle rahatlar mıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…