Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

sevdiğim akşam olsun kokusunu içime çekeyim
sımsıkı sarayım onu.. keşke yapışık yaşayabilsek

artık sana birinin gerçekleri söylemesi gerkiyordu.. istersen kırıl istersen üzül.. kusura bakma özür dileyen olmayacağım..

aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık.....
ne yapacağımı şaşırdım.......................

bu ilden uzaklassam.. atama olur baska is olur tatil olur bilmiyorum...

Son düzenleme:
Normalde dogum günü 10 Kasım olup da, Atamin öldüğü gunde değil 11 kasimda dogum günümü kutluyorum diyen Kemal Sunal
iyi ki doğmuşsun ,mekânın cennet olsun inşallah

Fax bu sefer garanti oldu sonunda yani . Olaya bak ya kendime inanamıyorum fax gönderebildim diye bile seviniyorum artık . Bazen gerçekten insan çaresiz ve muhtaç kalıyor bazı şeylere . Ve küçücük şeyler mutlu ediyor insanı . Bir gün bile sesini duymadan yapamadığım sevgilimle şimdi bir gün bile konuşamıyoruz ve fax yollayabildim diye çok mutlu oluyorum . Ne günlere kaldık Allah'ım .. Yardım et ne olursun Yarabbim .. Çok özledim ..

eger yrn hersey ıstedgım gbı olmazsa butun umutlarım bıtecek ... Allah yardımcım olsun ...

Ne güzel ya canım sevgilim benim . Anladım ki gerçekten evlenmek istiyormuş benimle çıkınca inşallah teklif eder .. Benimle ciddi ciddi evlenmek istediğini annesinden duymak güzel Sevdiceğimmm demir parmaklıkların ardında benden uzaklarda olsan da aklımdasınn , yüreğimdesinnn , her yerimdesin .. Her şeyimsin .. Seni çok seviyorum ..

yalan mı söyledi kkiii acaba ??:44:

burnunu kaşıdı,gözler bir sağ bir sol baktı ikide bi:26:

offf bu şüphecilikle çok yaşamam...

Artık geçtim ben o evlenenleri , bu gece eşlerine sarılıp uyuyacak olanları , herşeyi , herkesi .. Bütün kıskançlıkları herşeyi geçtim . Tek bir mesaj ya yalnızca tek bir mesajıınıı okusam razıyımm ... Sesini 5 dakka duysam razıyım sevgilim . Seni çok özledim ..

Su dusuncelerimi, hislerimi burda baskasindan okusam o kisiye kizardim. Kendime de kiziyorum zaten. Adil bir insanim vesselam. :)

gıdıyorum bırazdan ve cok korkuyorum ... hayırlısı ne ıse o olsun ...:26:

Off bi yanımda olsann sana ulaşabilsem o kadar iyi olacağız ki sevgilim ... Sabır , 248 gün kadar bir sabır diyorum

Çekemiyorum arkadaş ne bu ya siz ne yapıyorsunuz aa yemek mi yediniz şimdi de şirkettemiisiniz yavum çalışıyomusunuzz bilmem nee .. Anladık arkadaş ya yeter bu ne .. Nefret ediyorum bütün evlilerden ...

yaşasınnnnnnnnnnnn
başardım ya çok çok mutluyumm
oleyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…