Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

samimiyetsizlikten, ve samimiyetinin vereceği zarardan kaçan, uğraşamayacağını düşünen, yorulan bir insan susar..

Of ya askere gitsen razıydm bbin kat daha iyi olurdu yeminle çok mutsuzum ya çok özledim ya bıktım ya off ..
Sesinii özledim ya .. Ellerini tutmayı özledimm sarılmayıı dudaklarından öpmeyii özledimm
Allah kahretsin ya çok özledim sevgilim seni .. Keşke telefon olsa arasan birazck knşabilsek .. Çok ihtiyacım var inan sesini duymaya seninle konuşmaya çok ihtiyacım var ..

Son düzenleyen: Moderatör:
utanıyorum utanıyorum utanıyorumm
ve bu utancı üstümden nasıl atıcam,hiç bilmiyorum

Kar kış gelmeden kordon sefamı da yaptım ya oohhhhh
Ama doyulmuyor sana be İzmir

-İç ses; Rejimdesin kızım, akşam tatlı yemek yok ona göre hatta ekmek bile yok bak! :18:

ayağa kalkıpta bir işe koyulamıyorum bu üşengeçlik mi cesaretsizlik mi korku mu ne:44:

Neden degısmıyor artık bolumum , dayanacak gucum kalmadı artık Hayatta hersey bu kadar kotu mu gtmek zorunda benım ıcın anlamıyorum ınsanlar neden bu kadar kotu artık :26:dırenıyorum ama olmuyor ıste olmuyor

Korktuğum basima gelmesin ya. Basim zonkluyo resmen.
Bu da kafa yani motor degil ki

Son düzenleme:
Üzülmekten yoruldum.
Beni kırmalarından yoruldum.
Beklemekten yoruldum,
Neyi beklediğimi bilmeden, özlemekten de yoruldum.
En çok da düşünmekten ..
Susmaktan yoruldum,
Sürekli susup içimde avazım çıktığı kadar haykırmaktan.
Hep kendimle baş başa kalıp,
Hep kendime sığınmaktan yoruldum . .

uyku düzenimi tutturabilsem spor yapcam belki daha bir iyi hissedicem kendimi ama olmuyor. olsa bile bir süre sonra gene özlüyorum geceyi, gene bozuluyor..

özlemişim eskiyi.. resimlere bakınca anladım. ama çoook kırgınım, kızgınım be arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…