Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Eveeet, son derece hasta, yorgun ama bansız bir günü geride bırakarak gidip biraz kitap okuyabilirim.. 29.5 yaşına geldim ne sınavı üle benim şindik kırlarda koşup oynama yaşım

offf ALLAH'ım ne olacak böyle ağlıyorum ağlıyorum yok ki bi çaresi ,takmıyorum diyorum takmamak elde değil ki...
ne olacak bu böyle her geçen gün umudum artmıyor azalıyo benim
zaman herşeyin ilacı diyolar ama zaman benim aleyhime işliyo maalesef
eşime bugün o müjdeyi verebilmek için dünyaları verirdim ama yok yok yok ,bu ayda yok ben ne zaman görücem o çift çizgiyi...
rüyalarım ne zaman gerçek olucakAllah'ım ne olur isyana düşürme beni bazen çook yorulmuş hissediyorum kendimi ve dayanamıyorum Allah'ım evladını kedi yavrusu gibi sokağa terk edenleri görünce çook üzülüyorum ne olur ben ve benim gibi özlemle bekleyenlere ver o bebekleriparayla alınacak bi şey olsa gidip alırız ama parada çare değil ki ...
ancak sen verirsen ,sen ol dersen olacak...
ne olur ALLAH'IM BİZİM İÇİN DE OL DE ARTIK...
Daha fazla bekletme bizi
rabbim çook yoruldum ne olur isyana düşürme beni dualarımı kabul et ne olur...
gözyaşlarım artık mutluluk için aksın istiyorum

Son düzenleme:
yoruluyorum, Allah'ım güç ver bana.. eskiden daha saf şaşkındım şimdi daha bir alıştım hayata, insanlara ama ara ara sıkılıyor canım yine de. neden diyorum, neden.. (muhtemelen daha çok şey göreceğim tabii..) keşke şu insan sarrafı dediklerinden olsam. bir yanım katı, ama bir yanım da içten içe haksızlık yapmaktan korkuyor. keşke kolayca hissedip, anlayabilsem insanları.. ikilemde kaldığım bir dönemdeyim.. insan sevmediğine benzermiş ya, doğru galiba.. kinci, bencil, umursamazın biri olmalıyım sanırım rahat etmek için.. sanki o buz gibi yolda ilerliyorum. ama bir yanım durduruyor, hayır böyle olma diye.. derin olmak, çok düşünmek zor, ama bunlar olmazsa da kötü gibi geliyor, seviyorum ama üzülüyorum da. nolacak bilmiyorum, göreceğiz...

Yine geçeceğim yatağımaa .. Sesini bile duyamayacağımm .. ağlayacağımm ağlayacağımm tşörtünü koklayarakk içimde kocamamnn bir sevdaa kocamannn bir özlemm kocamann bir acı ile uyuyacağımm ...

neden bu kadar durgunuz ki bugün?belli anneciğin yine doldurmuş seni bana karşı.olsun ben Allaha havale ediyorum...

Mıdem yanıyor yrn hersey kesınlesecekmı acaba , dun aksam ne oldu sorular sorular sorular...

Sesini duymak istiyorum sevgilim .. Ellerinden tutmak istiyorum sevgilimm .. Sana sarılmak istiyorum sevgilim .. Doya doya öpmek istiyorum sevgilim .. Seni çok merak ediyorum acaba ne yapıyorsunn .. Seni çok özledimmmm çookk seviyorumm sevgilimmm ..

Fakat artık umit yetmiyor bana, ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum

Of çok sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bazen bizi üzen şeylere şükretmeli.. bazen değil aslında her zaman şükretmeli.

cem adrian diyorum iyikii var. yanımda olmasa bile şarkılarıyla dertleşiyor benimle.. teselli veriyor, ruhumu okuyor. iyi geliyor.

O sıcak bedenine sarılabilmek için bekliyorumm .. O güzel sesiinii aşkm deyişini duymak için sabrediyorum ..
Beraber uyuyacağımz bir ömür olacak nasipse dayanmaya çalışıyorum ..
Eğer bunları düşünmeseydim umudum olmasaydıı ölmek isterdimm

Böyle umutlarım varken bile ölmek istiyorumm ÇÜNKÜ SENSİZLİKTEN GÜN GÜN TÜKENİYORUM .. ÖLÜYORUMM .. NEFES ALAMIYORUMM ..
ÇOK ACIYOR YÜREĞİMMM .. ALLAH'M YALVARIRIRIM YARDIM ET ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…