Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

dün ikimizin de dilinin ucuna kadar gelen ama sonradan vazgeçtiğimiz şey bizim kaderimiz olabilir mi? daha ne kadar sürecek bu.:26:

Düşsem de kalkmaya çabalıyorum. Derim, derinim yara bere içinde. Sabırla kendimi büyütüyorum.

yuh artık. adam aldatıyor, yalanlar söylüyor, onu da geç sevmiyorum diyorum umurumda değilsin diyorum 4 yıldır hala inatla konuşmak istiyor, düzelticem her şeyi diyor. napiyim artık yani. aldatan yalanlar söyleyen adamla ilgilenmem hadi bunları geç sevmiyorsam sevmiyorumdur. artık komiğime gidiyor, ciddiye almıyorum. tabi doğal olarak noluyor; burnunun dikine gidiyorsun, sen değişmişsin, kötü biri olmuşsun, havaya girmişsin bilmem ne sıralıyor. valla ben havaya girmedim, değiştim ama sen hiç değişmemişsin be. çocuk gibisin.
ya insanlar şunu istiyor, iyi niyetini kullanalım kıralım edelim ama o affetsin.

Zaman geçiyor
Hele benim için ne kadar hızlı ve kolay geçtigini bilemezsin
Bu 23 yaşında oldugum için mi dersin, yoksa çok çok uzun süre bişeyleri beklemiş oldugum için mi dersin bilemem
Ben acı içinde olsam da zamanı geçirebilen bi insanım

Zaman geçiyor, istedigin üzere
ve konuşma vaktimiz geliyor
Bear, zaman acımı, konuyu sogutmuyor
Soguyan tek şey içimde sana karşı olan sıcaklık
Geçen her dakika daha da uzaklaşıyorum senden
Ben bir ayrılık yaşadım, ben eskisi gibi güzel ve zeki değilim
Ben elimde olan ilişki için canını verebilecek biriyim şu an
Ben bir erkege baglanacak biri de değilim artık
Ama bu demek değildir ki ben böyle bi ilişki istiyorum
Zaman geçtikçe seni saklamak daha da zorlaşıyor çevremden, ve ben bir genç kızım
Sıradan birlikteliklerle anılmak istemem, geçmişimde utanacagım bir ilişkim olsun da istemem
Ama korkarım bizimki öyle olacak...

istiyorum ama ders çalışamıyorum bir türlü, hiç beceremedim zaten, sıkılıveriyorum

Canım tepki verme olur mu ?
Ben online olunca hola diye girersin yine
büyüğüm ya ben ablayım ya bu ilişkide her fedakarlıgı ben yapıcam her şeyi ben düşünücem herşeyi ben affedicem
Hayır !

Ait olmadığıma inandığım bir hayatı, ait olmadığım bir bedende ve ait olmadığım bir zamanda yaşıyorum... Bu çalıntı hayat kimin? Ellerim, dokunuşlarım, parmak uçlarım ve saç tellerim kimin? Neresi uyruğum? Neresi vatanım, gezegenim?
En çok sorduğum soruyu tekrarlıyorum kendime defalarca? Aslında neredeyim? Beni, kim kaybetti? Ya da, neleri kaybettim ben? Kimleri?
Bir rüya ise tüm yaşadıklarım, rüyalarımda olduğum yer belki de ana vatanım... Tüm o patikalar, üçüz gökkuşakları ve iki güneşin olduğu gökyüzü gerçek...
Ben bu ara, hiç bilmediğim bir yerdeyim.. Dokunma, her yerimde bir parça pişmanlık... Yaşadığım şey, her kıyıda bir kum tanesi olarak bırakılmışlık... Ve kahır büyüttüğüm, yalnızlık...
Ben beni hiç tanımamışım..

yeme kızım şu çekirdeği.. midene dokunuyor işte!

Bir an once yil sonu gelse, ben Istanbul'a gitsem... Sonra da zaman dursa.
Gun saymaya devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…