Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

doğru söze ne denir
ruyalar gercek olsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee............................:26:

duşa gircem ya şimdii.. bütün gün susan telefon bir anda ptt santraline döner

kuantum la olur mu olmaz mı bilmem de inşlhh olduğu günleri görürüm tatlım hayırlıysa....:26:
kuran ve kuantum kıtabından bı kac taktık uyguluyorum bakalm.. sankı dılegım gercek olmus gbı davranıorum fılan böle yapmak gerekıomus sartlardan bırı tabı bu sadece. bakalm gercek olrsa böle :) amaaan olacagı varmıs mı deerm yoksa evet evet bole yaptım ınandm da ondanmı oldu derm blmıom sagım solum bellı olmaz

[h=2]ALLAHIM Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı Eyle,
Hakkımda Hayırlı Olana da Gönlümü Razı Eyle..... {AMİN}[/h]

Cennet Cennet dedikleri birkaç köşkle birkaç huri
İsteyene ver sen anı, bana seni gerek seni

Yunus'dürür benim adım, gün geçtikçe artar odum
İki cihanda maksudum, bana seni gerek seni

Böyle bir sürekli gülesim . Bir ağlayasım.
Katıla katıla gülerken gözyaşlarıyla sonlandırasım var . Manyak bir ruh halindeyim şuan.
Birini özlediğinde böyle mi oluyor acaba insan ?
Çok özledim . Resmen göğsümün ortasında hissettiğim bir özlemle yaşıyorum ben.
Rabbim beni bu özleme mahkum etme, sök al içimden bu özlemi, özlediğimi yanıma getiremeyeceksen eğer ...

Son düzenleme:
Kafam kazan gibi. Hattta benim kazan doğuruyor. Artik okudugumu anlamamaya başladım.
Yeterince odakli da değilim ayyy biktim yaaa. Sömestr gelseneee yavrum cok özledim:95::95:

Oğlum artık çıkart şu dişini. Ayrıca uykun var neden uyumuyorsun. Neden uğraştırıyorsun anneni?

Şimdiki sınavın tenesemisir, sivilcenin ve diş çürüğünün ne oldugu bilinmeyen topraklardan bir sevgilinin olması. Öyle kolayca ayrılmak da yok, deli gibi aşık edicez onu sana ki gelecek endişesinden geber.
Bir sınavla kalmıyor ikinci sınavı sana hediye ediyoruz ! Çok sevgili sevgilinle evlilik, hayalini kuramayacak kadar imkansız olacak. evlilik kapısını da kapattıgımıza göre seni bu kimsesizlikten acaba kim, ne kurtaracak ?

eğleniyorsun biliyorum.

aşkım senin ile mesajlaşmayı özledimmm her istediğimde sesini duymayı sen şimdi uyuyorsundur yorgun yorgun benim beynim aklım ise seni düşünmek ile meşgul sadece zaman su gibi aksın aksınn gitsinn artık aynı evin anahtarı ikimizde olsunnnnnn

Okullar 2 haftaya kapaniyor, donem tatili kapida.
Okullar kapandiktan kisa sure sonra da ben... ucar
Hadi Aralik sonu, cabuk gel.

Allahım beni kötü insanlarla karşılaştırma, sevdiklerimin acısıyla sınama..

O nasıl bir duygu öyle ne zamandır bu şekilde korkmamıştım... Deprem!!!! Aklımı başımdan aldı yemin ederim uykumdan uyandırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…