Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

susmakla çok şey kazandım ben kendi hayatımda, hemde çok şey, ama susmakta çok zor ÇOK...........
susabilene ne mutlu...........

Sevgilim İzmit'te demiştim ama akşam burada olacak Lokma'ya gidiyoruzzzzz
Ne giysemmm bilmiyorummm

toptan uzay boşluğunda kaybolsanız ve bir daha hiç bulunamasanız ne güzel olur.

Ic huzuru ne demek valla bilmiyorum. Her yerim acıyor. Dipte debelenip duruyorum

psikolojim ne manyak bir halde yaaaa iki dakika önce " ayy herşey güzel huzurluyum yaa ne sorunum varki " derken 2 dakika sonra" offf herşey ne berbat çok huzursuzum için sıkılıyo yaa ay çok daralıyorum..." bu nedir yaa ??

Bir mesaj atsın istiyorum. Bu kadar ilgisiz olsun istemiyorum. Hastayım olm bi mesaj be uyumadığımı bal gibi biliyorsun

Isten gelince yapmam gereken kocaman odev var diye isten gelmek istemiyorum ya.
Hayir, ayaklarimi uzatip dinlenecegimi bilsem hadi neyse.
Ama kacamayacagim, mecbur.

Sanırım umursamaz olmak en iyisi

bazen mantıksız da olsa bir şeyler yapmak istersin sırf içinden geliyor diye.yarın yokmuş gibi hatta bir kaç saniye sonra yol olacakmışsın gibi.öyle bir şeydir işte.

Ah be İstanbul;

Sen değil'misin bir boğaz uğruna koca şehri ayıran?
Kim bilir ne sevdaların ahı var üzerinde ki kavuşmuyor iki yakan...

hayır anlamıyorum.. sen yalan söyle, aldat, başkası haksızlık yapsın, midesiz davransın, düşüncesiz davransın, ağzını tutmasın kırıcı şeyleri sıralasın, bencilce davransın, sözünü tutmasın ama ben affedeyim, susayım bunu mu istiyorsunuz. sus, es geç nereye kadar. ben acımasız ve keskin bir tavır sergileyince niye kötü oluyorum? sen düşün kardeşim, sen tut ağzını, düşünceli ol biraz daha, haksızlık yapma, aldatma, yalan söyleme, sözünü tut. evet yeri geldi mi herkes biraz bencil olmalı, hele değmeyenlere. bende biraz becerdim şükür. büyük karar ve tepkilerim ya o an olması gerekendir ya birikmiştir ya da bir şeyleri anlamışımdır.. değer verince zaman verebilirsin birilerine ama her insanın bir sabrı var, kaldıramadığı bir nokta var, kaldırmaması gerektiği noktalar da var. kırıla kırıla kendimi mi mahvedeyim ben, kendimi mi kaybedeyim, üzeyim. kafanız alsın artık bir şeyleri. düşünün. ha, susunca da insan her zaman yenilmiş olmuyor, bilinmeli... ağzım bozuluyor sanki, küfür sevmem ama ağzıma doluyor tutuyorum artık sabır diyorum...
ve hatasını anlayabilen bir insan için bu bir cezadır, değişmesi için. geçmiş düzelmese bile geleceği biraz daha doğru yaşayabilmesi için. yani kör değilse bir avantaj.. mesela aldatmış bir insan özellikle, geri dönüp de hatamı anladım deyip istediği kadar uğraşsın, hatta gerçekten hatasını anlasa bile kendimi riske atamam, kaldıramam, hele sevmiyorsam. doğruysan geleceğinde göster bunu artık, geçmiş, geçmiş gitmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…