Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

O kadar dikkat etmeme rağmen telden yazdığım her mesajı sonradan harf hatası vs düzeltmek zorunda kalıyorum ya

neden oluyor yine bu depremler ya rabbim........
sen bizleri esirge bağışla ne olursun rabbim......
senden başka kapımız yok........

Anamm şuan evde olsaydım kömürlü bi soba yansaydı evde üstünde kaynayan bi yemek
çocuklarım etrafımda oynasaydı bi elimde kumanda koltuğumda oturup anneliğimin tadını çıkarmak isterdim şuan
aklımdan tek geçen bu şimdi:)

İyi olmana o kadar çok sevindim ki

hemen git gel olur mu aşkımmm Allahın izniyle...:85:

bu soba beni yakacak bir gün.. su sıçratıyor

Kacsam kacamam, sussam susamam.
Bu deveyi gudecegim ama nasil? yalnız istesem de kalamam.
ortamimi degistiremem. Hayatımdan cikaramadigim cok insan var..
ben bu kadar kirilganken neden insanlar gaddar.

Başımı omzuna yaslayıp gözlerimi kapattığım günü tekrardan yaşamak istiyorum

bu kahvemle birlikte piyano müziği kadar beni rahatlatan birşey yok ya :126:

(Efendimiz SAV bu ayda ölüm hastalığına tutulmuştur)
Safer ayında Levhi Mahfuz'dan birinci kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu belalar ve kazalar sene içine yayılmaktadır. Bir dahaki safer ayına kadar bu 320.000 beladan birinin size isabet etmesinden korunmak isterseniz, aşağıda tarif edilen namazları kılınız, tesbihatları yapınız. Aile efradınıza ve çevrenize de tavsiye ediniz. Bu namazları kılanların, bir dahaki sene aynı güne kadar (üzerine kat'i yazılmış yani ALLAH'ın Teâlâ'nın C.C., senin üzerinde gerçekleşmesine kesin hüküm verdiği kazalar müstesna) kazalardan korunacağı rivayeti vardır.

Safer ayının ilk ve son çarşamba gününün gecesinde, yani salı gecesi kılınacak namazdır;
(İSLÂM'da gece günden önce gelir. Yani Cuma günü, Perşembe Günü akşam ezanı okunduğunda giriyor)
1 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 17 Kevser Sûresi
2 Rekât : Fatiha'dan Sonda; 5 İhlâs Sûresi
3 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 1 Felâk Sûresi
4 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 1 Nâs Sûresi

Safer ayının ilk ve son çarşamba günü, öğlen ve ikindi namazı arasında kılınacak namazdır;
1 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 11 İhlâs Sûresi
2 Rekât : Fatiha'dan Sonda; 11 İhlâs Sûresi
Bu namazdan sonra 100 kere "Yâ dâfia'l-belâyâ, idfâ anna'l-belâyâ, fallâhü hayrun hâfizan ve hüve Erhâmü'r-Râhimin, inneke alâ külli şey'in kadir" okunmalı ve dua edilmelidir.

Yine Korunmak için;
Ayet-el Kûrsi:
Evden çıkarken ve eve girerken Ayet-el Kûrsi okunmalıdır: Evden çıkarken okuyan her işinde muvaffak olur ve hayırlı işleri başarır. Evine gelince okursan iki Ayet-el Kûrsi arasındaki işlerin hayırlı olur ve fakirliğin önlenir. Bir kimse evinden çıkarken Ayet-el Kûrsi'yi okursa, Hakk Teâlâ yetmiş Meleğe emreder, o kimse evine gelinceye kadar ona dua ile istiğfar ederler.
Evden çıkarken üç kere: "BİSMİLLAHİ HASBİYALLAHİ LAİLAHE İLLA HÛ ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBİL ARŞİL AZİYM" söylenmelidir.
Safer ayında her gün mutlaka 100 kere "LA HÂVLE VELÂ KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM" denilmelidir. Günde 100 kere söyleyenden, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela, musibet kaldırılır.
Ayrıca yine safer ayında (ve her zaman) her gün mutlaka günde 100 kere salâvat getirmek lazımdır. salâvat çok bela ve musibetleri çevirir, dünya ve Ahirette kurtuluşuna sebep olur.

Son düzenleme:
ben niye ders çalışamıyorum acaba yaa :44::44:
o değilde ne soracak bu kadın :18:
inşallah test olur

Bu havada ders yok evde kimse yok sevgilim İzmitte:26:
Eee napıyım
Yaşasın romantik komedi filmleri ve sıcak çikolataaa

son 6aydır falan; bazen öyle bi an geliyorki bazı şeylerin neden olduğunu? nasıl olduğunu? ne yapmam gerektiğini? neyin ne olduğunu? anlayamıyorum o vakit.......
öf
m*la bağlıyorum gerçekten o an..........
öf.
hayaaaaat hayat, sen neymişsin be........
iyiki yazmak diye bişey var hayatlarımızda, iyiki.......
şu sözler geldi şimdi aklıma;
---
"Neden mi yazıyorum? Aramızda kalsın, düşüncelerimden başka türlü kurtulma şansı bulamadım henüz.
F. Nietzsche"
---
"Dünya tuhaf bir yer; biri acı çeker, diğeri o acının fotoğrafını çeker ve milyarlarca insan o acıyı sadece izler.."

---
"Ömrün ilk yarısı; ikinci yarısını beklemekle, ikinci yarısı da; İlk yarısının hasretiyle geçer...
Necip Fazıl Kısakürek"
---
"Ey benim yetim gönlüm; bırak gamlı düşünmeyi...
Sus ve sabret!
Gözyaşının hesabını Rabbim sorsun; sen hakkını helal et...
Şems-i Tebrizi"
---

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…