Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Sevgilisinden izin almadan bir yere gitmeyen kızlar var hala şu dünyada.
Ahahahaha
Yoksa sadece bizim ülkemizde mi?!

Son düzenleme:
istiyorum.. kitapları gördükçe istiyorum.. ama bir türlü ders çalışamıyorum!

Artık kesin bir şey istiyorum ister 5 yıl ister 10 yıl ama kesin olsun. Kendimi ne işime verebiliyorum ne dersime

Şu tercihler açıklansın artık. Ankara ya gideyim. Ondan uzaklaşmayayım. Bir an önce çalışmaya başlayayım. Annem gelsin artık. Yalnızlıktan sıkıldım. Yine yine yine ayrılık istemiyorum. Off!

MFÖ nün bir şarkısı var ya asabiyim ben mazaretim var!!
Bu şarkıyı bagıra çagıra kimsenin olmadığı bi sahilde söylemek istiyorum

Bu arada sesim berbat

Seni düşünmek benim enerjimi sömüruyor.
Ve bir kara kasin, bir kara gözün değer dünya malina be sevdicek

su bas agrım gecsin ne olur ve mide bulantım.cok yorgunum.bide sevdigime kavusmak istiyorum.oda stersli bana soguk sanki bu canımı sıkıyor.sabaha kadar aglamak istiyorum.insallah ankarada görünce yumusar.insallah bunalıma girmeyiz...o stresli olunca banada bir hal geliyor.yanına gidince insallah yumusar

Son düzenleme:
bende güzel bir gelin olacakmıyım dersin beni begenecekmi:2:sevdigim bana bakınca içi titrermi sence gözlerime bakınca içi aydınlanırmı gülüşlerini görmek istiyorum

Zaman bi an önce geçsin istiyorummm. Ve okuduğum bölümü sevmiyorum değişirmek istiyorum kafam cok ciddi şeylerle dolu..:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…