Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

O gözlerindeki mutluluğu yanında hissettiğim huzuru hiç birşeye değişmemmmm

acaba hiç özlüyor mudur? ya da benim geceleri rüyamda onu gördüğüm gibi o da beni görüyor mudur? gün içinde anılarımız gözlerinin önüne gelmiyor mudur ki hiç? sözlerim yüreğinde minicik bir noktaya bile dokunamıyor mu? acaba vizeleri bitince iletişim kurar mı benimle? offf çok soru var hiç çözüm yok

bu kadar soru yazınca sonuna "babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?" diye eklememek için kendime engel olmak istedim ama olmadı

hayret ya, insanlar iyi niyetli hiç bir şey yapamıyor, düşünemiyor. her şeye mana bulunuyor...

bu ara normalden fazla unutkan oldum, kendime şaşırıyorum :44:

Hayatta herkes haddini bilecek. Karsindakine B.k atarken durup bi aynaya bakacak, ben neyim? diye. Milletin hayatina burnunu sokup, senin hic haddin olmayan baskalarinin ozel hayatina maydanoz olup, birde cirkin iftiralarda bulunursan, sifatin ne olursa olsun yerin dibine girersin. Yuce Rabbime sukurker olsun ki kendime saygim var. Hayatin boyunca yedigin laflari nasil hazmettigini, ayni cirkinlikte bana pislik laflar ederken ki curretinde gordum.. Yok yok yanilmissin sen. Herkes sen degil. Ben hele hic degilim. Dunya ahiret affetmem seni.

Tamam kabul benden yaşça çok büyüksün ama saygıyı hak ediyor musun hak etmiyor musun

bir sürü cümle biriktirip içinde, konuşamamak nedir bilir misin sen?
sanmıyorum.bilseydin şayet çoktan "konuşmuş" olurdum.

O yazıları yazdın diye sen benim ailemi teyzemi üzdün mü sandın ki.Koskoca Ankara hepimiz sığarız emin ol ne biz sen geldin diye korkarız ne üzülürüz ne de geriliriz.Çünkü biz seni tınlamıyoruz bu kadar basit.Ayrıca etrafındaki insanların dolduruşuna geldiğini bir piyonk gibi kullanıldığın da aşikar yani yazık sana.

samimiyetsiz anlara şahit olmaktan daha güzel geliyor yalnızlığım...

resimlerini silince diskimde yer açıldı biraz, iyi oldu daha da silinecek var gibi..

30 Aralik.
Tam bir ay kaldi Allahim buralardan gitmeme, kavusmalara...
Pff sanki bu gidisin hic donusu olmayacak gibi, geri gelmeyecekmisim gibi, dunya bitecekmis gibi hissediyorum. O gunlerin otesini dusunemiyorum.
Insallah bunlarin hepsi heyecandandir, yoksa Allah sonumu hayir etsin.

şu anda ne yapıyorsun hangi şarkıyı dinliyorsun yoksa uykuya daldın mı sahi çok olmuş mudur beni unuttugu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…