Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

vallahi de billahi de iyi degilim ve bu gidisata planlı bir dur demek zorundayım.
ne saglık kalacak ne de ben..

biliyorum birgün sen yine yanımda olacaksınn yine sesini duyarak uyuyacağım ..
Biliyorum yine sarılacağımz günler gelecek , gözlerine bakacağım günler gelecek ..
Şimdi yine yatağıma geçip ağlayacağım ama elbet sana sarılıp uyuyacağım günler de gelir ..

kafam karmakarısık. ne ıstedıgımı bılmıyorum hatta.
sımdı o ne yapıyordur? bıter dımı bu sacma ılıskıleri?
hanı hıc bırakmazdı?
anılar.. anılar..
bugun okulu asmak bana yaramadı.
dogumgununde aradıgım ve acmadıgı telefonunu hatırladıkca deliriyorum
kım ıcın neyden gectı aptal

seninle huzurluyum. seninle mutluyum. şuan mışıl mışıl uyuyosun ya hani yanağına bi buse kondurmak isterdim

ama ben sıkıldım ya.. bu lafı duymaktan sıkıldım.. zannettiğiniz kadar takılmıyorum, farkındayım her şeyin. ama suç bende, insanlar anlamıyorsa susacaksın! bu paylaşma isteğim niye?

Son düzenleme:
Ahhh güzel insan,sen var mısın gerçekten bu dünyada,bir yerlerde yaşıyor musun nefes alıyor musun
Bir işaret ver lüttfeennn
Bir gün karşılaşma ihtimalimiz var mı diye düşünmekten sıkıldımm

''Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın..'' gibi

yoruldum.. insanlara laf anlatamamaktan, her şeye mana bulunmasından.. yanlış anlaşılmaktan... bunalıyorummm!

Son düzenleme:
Yine herşey yerlebir... Şaka gibi bir insanın bile umrunda değilim

Son 1 yılda gözümden akanları toplasak Ankara'ya deniz olur lan.. Bezdirdiniz.. Biride beni anlasın benle ilgilensinn !!

trip atacagim derken b.kunu cikardim gene
simdi toparla toparlayabilirsen yav

Gülsem mii ağlasam mııı yerlerde mi tepinsem ortalığımı dağıtsam ağzıma geleni saysam mı küfür mü etsem napıyım lan ben napıyım nereye sığıyım ben şimdi ??

Niye heyecanım söndü gitti ki şimdi ? Niye niye ?? (

Hemen harekete geçmeliyim.

bu 20 lık dıs cıkmak ıcın neden 30 dan sonrayı bekler..cıksana 20 yasındayken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…