Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

"mesaj kutusu..." çok duygusal durmuş

bu erkekler çok şımarıyor diye düşünmekteyim.

DISARDA KAR YAGIYOR BENIM ICIME YAGMUR AGLAMA GOZBEBEGIM BIRAZ DAHA DUR

Nasil guzel bir ruyaydi!
Sanirim ben gercek aski bulana kadar cocukluk askimi hatirlayacagim boyle arada bir. Cunku ben "bir tek" onu cok sevdim. Megerse exi coktaan unutmusum ben :) Ne gunler gecti be koca yaz boyunca ve en onemlisi 26 kasimda.

bir şey yapmasam (ki aslında bir şeylerin farkındayım ama vakti vardır vs.) bir sürü laf söylüyorsun. bir şey yapsam (ki haklı olduğumun farkındayım, ne yaptığımı biliyorum, sen olayın iç yüzünü de tam bilmiyorsun aslında) abarttın, fazla oldu falan diyorsun. her şeye mana. hep ben yanlışım gözünde. karşımdaki bi kötü oluyor bi iyi oluyor. anla yahu, ben farkındayım!

Forumdaki aşk hikayelerine göz attım da şöyle bir düşünce oluştu aklımda: Bayan kısmısı karşısındaki kalas bile olsa seviyor Bizler sevmeyi seviyoruz gerisi boş

Son düzenleme:
Bir yanım amaan boşver ders çalışma diyor, öbürü de ne güzel söyledin ağzına sağlık diyor

şuan aklımdan geçen pazartesi gnü doktorumun nediyeceği ??????

uzun zamandır vapura binmiyorum. hoş uzun zamandır evden de çıkmıyorum ya zaten. belki önümüzdeki hafta sonu binerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…