Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

sıkıntıdan abur cubur yemekten popom kocaman olacak...

seni sevemedim muhasebe.. matematiği de sevmezdim zaten.

benden gidenleri kim bana verecek?
cektigim acilarin mukafati olacak mi? hala debelenip durdugum su minicik dunyamda, kimseye zararim dokunmaz,
kul hakkindan korkarken neden hep serefsizliklere ben maruz kaliyorum ki?

şu son konulara ve teste bakayım, biriden de cevap gelsin sonra uyuyayım diye düşünmekteyim.

Her gece olduğu gibi bu gece de uykum yok ne gündü be..

Şimdi ruhu toparlama vakti ..

Biraz müzik , fazlasıyla müzik ..

heyheylerim tepemde beni daha da sinir etme..

Artık hayal kurmayacağım ya baltaladın ya da saçma dedin.
Artık gerçekleri yaşayıp gerçekleri düşüneceğim bakalım

Bir omuz olsa, tanımasam da olur sahibini, yaslansam o omuza, anlatsam, ağlasam, yine anlatsam, yine ağlasam, sadece dinlese beni...

umudu olabildiğince elde tutmaya çalışmalı...

Yine yalnzm bu iki kisilik yatakta .. Yine yalnizimm ucsuzz bucakszz sonu olmayan gecede .. Yine aklimda senn fikrimde senn hayallerimde senn dusuncelerimde senn yine kalbimde senn sevgilimm .. Anladim ki huzur sen hayat senn gelecek senn hersey senn .. Herseyimsin senn .. Keske yaninda olabilsemm gozlerine bakabilsemm .. Ellerini tutabilsemm .. Keske sesini duyabilsemm .. Birazck seninle konusabilsemm .. Biliyorum belli etmezsin sen skntilarini cevrene ama haberlesemesek de ben bilirimm anlarimm senii .. İyiyim dersinn ama degilsinn .. Yuregin yuregimm acin acimmm ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…