Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

neden dünyanın en mutlu aşıkları olduğumuzu düşünürken bi anda cok üzülüyoruz..? kendimize nazar mı değdiriyoruz acaba

34 günnn sonra inşallah yüzünü görmeyii sana yeniden sarılabilmeyii nasip edecek yüce Rabbim .. 207 gün sonra ise inşallah ömrümün sonuna kadar kavuşmayı nasip edecek inşallah yüce Rabbim .. Gün olarak saymadım ama 9 ay sonra da inşallah karın olmayı nasip edecek yüce Rabbim .. Geçsin zamannnnnnnnnnnnnnnn bitsin zamannnnnnnnnnnnnnnn ...

34 ...

bir konuda/olayda çoğunlukla olması gereken neyse ona bakarım, gereken olmuş mu olmamış mı. bazı ayrıntılar bunu etkileyebilir sadece.

Dersimi almayı seviyorum
Senin beni değiştirmeni ve seni değiştirebilmeyi seviyorum
ama en çok işimi gücümü bitirince seninle konuşmayı seviyorum ama yoksun
Geçen hafta beni görmek için verdigin çabalar yüzünden kavga çıkaran ben'e bu hafta senin yüzünü görememek müstehak
Ayh dünya ne garip

bazı ınsanlar neden kendını gelıstrmek yerıne daha cok b.ka batmayı yeglerler anlamıyorum anlayamıyorum

Çok mutluyum. Hala iyi insanlar var. Hatta etrafımdaki kötülerden daha çok ve daha güçlüler...

E o zaman ben bir kek yapayım

kafamın içi bomboş olsa nasıl olurdum acabaaa :44:

Sanki su an yasamiyormusum da, bir hafta sonra hayat baslayacakmis gibi hissediyorum. O kadar heyecanliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…