Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Surekli ben cok mutluyum, ben cok mutluyum, hayatim cok guzel diyen insanlar acaba gercekte nasil... :44: Bunu cok dile getirmek birseylerin tesellisi mi, merak ediyorum.

Sanki hep böyleymiş gibi :44:
Ne garipsin hayat...

kuzenimin içi çivi dolu bir fıçıya koyup yokuş aşağımı yuvarlasam?
Yoksa üstüne kızgın yağ mı döksem?

güvenmeyi denesem mi ? yoksa hislerime mi güvensem...

içimdeki insan sevgisi gittikçe daha da azalıyor.. ve ben buna üzülüyorum insanlar çok fesat sahtekar menfaat delisi..

Öffff sıkıntıdan patlayacagim be! Ulen ne soguk insanim, hay olmayan sicak insan iliskilerimi seveyim. Napayik kardesim ben kimseyle oyle kaynasamam. Bu kosede sessizce oturup gorunmez olmak istiyorum. Lutfen sessizlikten uzuntu duydugumu dusunmeyin, oyle ki tanimadigim insanlarla muhabbet etme mecburiyeti beni en cok sıkan seylerden. Bir daha da herhangi bir aile toplantisina gelirsem 2 olsun. Boguluyorum uleynn

Dertler derya olmuş ben de bir sandal
resmen caresizligin dibindeyim. Gidişat hic iyi olmayacak mı ben de mutlu olmak istiyorum

Buharlasip yok olmak istiyorum valla
abi olamaz ya ooha diyorum artık başıma gelenlere
1 dk da hayat g.t une gidiyon ağzım dolusu kufretmek istiyorum

bugun 3. kez elektrik kesiliyor ve sanirim devam edecek...

Acaba bölüm değiştirebilecek miyim ? :18:
Sözlüm benim için hayırlı mı, sıkıntısız kolaylıkla hayırlısıyla evlenebilecekmiyim :44:
Kafamda deli sorulaar :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…