Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bir ağda yapayım dedim. Her yerim acıyor ve mosmor oldu. Başım ve gözlerim ağrıyor. Birde midem bulanıyor.
Neyse ki yumuşacık oldum.

ayyy canımm bazen çok hoş oluyorsun sen yaaaaaa

İçi soda dolu şişeye benziyor halin.. Bir kapak açmaya bakıyor mevzu da neyse hadi .. :)

5. elektrik kesintimizi de yaşadık.. eylem varmış sanırım.

Geçecek
gececeksin aci günler az kaldı. Buna inanmak istiyorum

Üzgünüm .. Çok mutsuzum .. Tek bir kişiye ihtiyacım var .. Tek bir kişiye .. Ama o da yok işte .. Demir parmaklıklarıın ardında başka bir şehirde sesini duyamadığım haber alamadığım yüzünü aylardır göremediğimm tek bi kişiye .. sevgilim sana çok ihtiyacım var ...

Yeter artık ya bıktım yüreğimdeki özlemle yaşamaktan .. Ve bu özlemin gün geçtikçe daha çok artmasından .. Ve arttıkça hayatımı kötü yönde etkileyip canımııı acıtmasından ...

Alıntı yapmak yasak bu topikte boşuna ceza yemese

yarin gene özel günüm, zirt pirt wc ye gitmek isteyecegim.
Bu sefer gene "cok su içiyorum ya ondan " mi diyeceğim. Sormasa keşke gene mi diye uyuz

''Hakkımda neler düşündüğün/söylediğin hiç dert değil. Neticede İnsan hazmedemediğini kusar.''

yorgun.bitkin. ne istediğini bilememezlik. uykusuz . ayrıca kontrolume daha var bebeğim nasıl iyimi çok oldu gitmeyeli. özledim seni fındıkım senin kalp atışların bana hayatımda duydugum en güzel müzik sağlıcakla seni bekliyoruz babanla....

Keşke şimdi sevdiğim adam yanımda olsaydıı onunla evli olsaydımm .. Evimde onun yanındaa .. Başımı omzuna yaslamş bir vaziyette yumuşak koltuğumuzda oturuyor olsaydımm ...

Keşke şimdi sevdiğim adam yanımda olsaydıı onunla evli olsaydımm .. Evimde onun yanındaa .. Başımı omzuna yaslamş bir vaziyette yumuşak koltuğumuzda oturuyor olsaydımm ...

aklımı okumuşsun sanki bende aynısını yazacaktım

Son düzenleyen: Moderatör:
aklımı okumuşsun sanki bende aynısını yazacaktım

Sohbete çevirince kızıyolar bi cümle yazıp susayım diyorum :))
Demekki bunu isteyen tek kişi değilmişimm yalnız olmadığıma durumumuz kötü de olsa sevindimm :)
Sabır canımm inşallah o günler de gelir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…