Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

kızıyoruuum iştee sinirliyim demek ki özür dilerim aşkım deme işte hemen ki bırak tribimi yapayım adam akıllı atarlanıyım sinirleniyim yani öyle sinirim içimde patlıyo deliye kaçıyo aklım bak

ve 5 gündür kendisini bırakmış olduğum caaağnım sigaram geçti aklımdan

Dayanmak zorundayımm .. 4 hafta daha dayanmak zorundayımm .. Çok değil ya 4 haftacıkk .. dayannn kızımm 8 hafta btti 4 hafta kaldı dayan nolursun dayan ...

yarın diğer 20lik dişim çekilecek muhtemelen. ve ben ikinci uyuşturucu iğneyi düşünüyorum.. o his hiç güzel olmuyor.

Herseyi nasil yetistirecegim yaw.

Çok mutluyum çoooook Hep böyle ---------- görelim yahu.Kendime geliyorum yeminlen

Beni yeniden bu yola döndüren güzel temiz kalpli insannnn nasıl minnettarım sana

O kadar zor birşey değil bence.. 2 gün kendisini sıksa insan hemen midesi küçülüyor zaten.. sonrasında alışıyorsun. haftada 1 2 kiloda ideal

Of ya .. sen erkek halinle dayanamıyon ben kız halimle nasl dayancam bilsem .. Çok accı vericii .. of ya çok özledim seni ..

kendime kızıyorum,hasta olabilecğeini hiç mi hiç düşünemedim.:26:
o kadar da derim üstelik değil mi,aşk olsun yaa

Bu aşk illeti hep rüyalarda kalmasa ya,bide gerçek hayatta aşık olsamm
Ama sıkıldım artık hep rüyalarda aşık olmaktan..Bu kaçıncı yaa offf

Gündemdeki haberlerde o kadar çok iğrençlik var ki, gün boyunca takip ettiğim için kendime kızıyorum. Siyaset ve kirlilik...

Iyi ki var benim canim arkadaşlarım.
Onlar bana kk nin hediyesi.
sayelerinde dua edenim var, canlarım nasıl mutluyum

aştım kendimi bu gece yanlış mailler yanlış adreslere, yanlış azarlamalar yanlış kişilere biri de çıkıp demiyor ki neyi var bu kızın, siz anca kendinizi düşünün zaten ofiş kim ki? hele 2 tane arkadaş bozuntusuna diyecek birşeyim yok ayın 11'inden beri, 2014'de görünüyor bana uzun yollar gelip kafanızı duvara vurmak için, bakalım kıvılcım çıkarabilecek miyiz

Öyle bir iş günüydü ki 3 gün aralıksız yatsam belki toparlanırım, bir de boğazlarım çok acıyor

büyümek, acımasızlaşmak mı?
duygu belki affetse, mantık affetmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…