Sevgili patronum;
Fabrika soğuk olduğu için hasta oluyoruz yoksa grip olmak hobilerimin arasında yer almıyor. 31 aralıkta bankalar açık mı diye sorduğunda öğlene kadar olabilir dememin sebebi işlerimizi öğleden sonraya bırakmayalım anlamındaydı bize de tatil olsun demedim. Hemen o devlet için bizi ilgilendirmez demene gerek yoktu. Ayrıca aynı anda bir sürü şey yapmamı istiyorsun tek beynim iki elim ve normal insan standartlarında bir hızım var ama senin istek sıralamaların normal insan standartları üstünde olduğu için yetişemiyoruz maalesef. Çek ve paraları bana emanet etme ben muhasebeci değilim.
Ohh rahatladım.
Bide eline geçeni benim masama koyma emanet kasası değil orası çalışıyoruz orada
keske ben de mutlu edebilsem onu, en azindan etmeye calissam.:26:
cidden bencilim kendime kiziyorum.
e bi de huysuzluk var. yaslaninca dusunemiyorum kendimi
Allah'ım ankastre ocak ile tartışan bir annem var.. küçük olan yanmayınca '' bu küçük beni bazen çok kızdırıyor, küçük ama fena '' dedi ashaushauhsahsa
bir sürü düşünce bu 2014 senesi inş uğurlu gelir güzel bir işim olsun istiyorum benimde bir yuvam olsun istiyorum mutlu olmak istiyorum artık çok üzülüyorum çook (((
Kafamda bir sürüü düşünceler var? :18:
2014 nasıl geçecek :18: :18:Bölüm değiştirecekmiyim Nişanlımla sorunlarımız bitecek mi yoksa daha mı kötü olacak :26:
oof offf