Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

genel muhasebe 90! oh yahu :)
ingilizce kötü bir ama olsun artık...
yeni yılda ilk güzel haber, devamının da finallerde gelmesi bana bağlı tabii

Son düzenleme:
O kadar çok hic bir şey yapmayasim var ki.. kendimi niye uzuyorum bu kadar niye ya
azicik bencil olsam onlar gibi.. Allah sizin mutsuzlugunuzdan korusun beni amin

yuh artık. bunu da yaşadım, bunu da gördüm ya. daha da fenasını göremem herhalde. ya insanlar kendini ne kadar başka tanıtıyormuş böyle. bu nasıl birşey. ben iyice paranoyak olacağım bu gidişle. ve büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. ve görebileceğim en uç noktadaki şeyi gördüm hayatımda.

evlenme teklifi almak istiyorum yaa
facebookta arkadaslarimin evlenme teklifini gordukce bi garip oluyorum.
bu kacinci arkadas? sira bana ne zaman gelecek?

yeter be
çok kolaysa gidin kendiniz yapın
bir kişi daha bana ne yapman gerektigini söylerse agzını kırıcam !

gerçekçi olmakla negatif olmanın arasında fark vardır. önce bir konuya bakarsın sonra olaylara, ona göre yorum gerekir..
her gerçek herkesin manevi yönüne de uymayadabilir. tabi ki konusuna göre bu.. zamanla oturabilir ve doğrusu o olur bazen.
düşüncelerini anlatma, umutlarını anlatma bozmak isterler diyorlar ya, doğrudur. insanlar ya kasten yapar ya da senin manevi yönünle onun ki bir değildir, senin beslendiğin şeylerle onunkiler bir değildir. ama paylaşmak isteyen bunu seven için de bunu engellemek zordur. davranışını değiştiremiyorsan, inandığın şeylerde insanları çok fazla ciddiye almamayı geliştirmeye çalışacaksın.

susmak; umutlarını, isteklerini, dualarını mütevazi bir şekilde, insanlardan koruyarak içinde yaşamak, büyütmektir bir yandan da.
bazen hisleriniz, mantığınız, yorgunluklarınız sizden bunu ister.

Bir haftalık tatilden beridir sabah baş ağrısıyla uyanmaktan gerçekten yoruldum. geri ne sabahı öğlen gibi uyanıyorum bu da bana müstehak sanırım.

isyerindeki bir arkadasim gunaydim demezsem hic gunaydin demiyor..cok sinir oluyorum okuz musun nesinselam da mi verilmez yaaa..odamdan baska bir odaya transfer ol da kurtulayim Allahimmmmmm

sözlerin tutulabilecekken tutulmamasına ve minicik, kolayca düzeltilebilecek bir haksızlığa bile sinir oluyorum..
ben de mi sorun var acaba...

Bigun gercekten biseyler eksik olmadan mutlu olabilirsek o zmn inanacagim gercekten sevdgime ...

evde de bir türlü yalnız kalamıyorum.

10 aylık bebeğim var bu ara çok sık uyanıyor geceleri, uykuya çok ihtiyacım var ama uykum gelmiyor bugün kadını çağırmadım bütün evi kendim temizledim, buna rağmen, yorgun olmama rağmen uyuyamıyorum((

hayalet geziyor buralarda evet, ama o iş sittin sene olmaz.
olsa da bi cacık olmaz

uzun süre sesi çıkmıyor, zaten kırgınlıklar, haksızlıklar yaşadım sayelerinde ama mesaj falan alınca benim yine de yüzüm gülüyor. niye Allah'ım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…