Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

sadece kısa bir müddet çok kısa bir müddet beyninde kalbind gezinti yapsamda ben sende ne haldeyim öğrensem:78:

olacak olacak bu is olacak
evren mesaj gonderiyorum sana bu is oldu biliyorum he ona gore

Bu yalnızlığımı dolduracak tek erkeksin sen .. Bu odanın sessizliğine bir son verecek .. İki kişilik koskoca yatağımı dolduracak ..
Beni bu sessiz ve karanlık gecenin yalnızlığından çekip alabilecek tek kişisin .. En ihtiyacım olduuğu zamanlar da hayatımın en zor zamanlarında yanımda olacaktın senn hep tutacaktın benim ellerimden .. Neredesin şimdi .. Öyle ihtiyacım var ki .. Benim en zor zamanım sensizliğim .. Buna da bir çare bulsaydın keşke .. Benim kahramanım sensinn .. Sendin .. Benim bildiğim kahramanlar her şeyi aşar da gelir .. Kanat takar sırtına uçar yine gelir .. Benim bildiğim kahramanların iri iri kasları olurr bütün duvarları aşar kırar da gelir .. Neden yoksunn neden gelmiyorsun ki sevgiilim .. Neden kırmıyorsun demir parmaklıkları .. Neden kıramıyorsun ..
Öyle ihtiyacım var ki sana .. Söyle nerdesin sevdiğim .. Hani nerede verdiğin sözler .. Acıyla hasretle uzaktan beni sevmenle olsaydı keşke .. Öyle özledim ki seni .. Bunun bir çaresi olabilseydi keşke .. Olabilseydi verirdim ömrümün 10 yılını inan ..

Ay ne güzel aklımdan tek geçen yarın ki sınavım ve mezun olduktan sonraki iş hayatım
Yalnızm fekat kendime yetiyorum
Ah be birde şu stajım güzel geçer bir orda kalırsam mükemmel bir kariyer yolu çizeceğim

Ben ki bir kotu dilek duysam tovbe cekmekten bir hal olurum.. Simdi her hatirladigimda beni beddua eder hale getirdiniz ya, Allah sizi bildigi gibi yapsin.

Son düzenleme:
en iyisi uyumak.. dilerim çabucak uyurum, bir süredir olmuyor.

Hasta olmak istemiyorum ama baya bi hapşırdımm olmayacam ama ben ya direnmekteyimm ... Grip beni de ele geçiremezsinn !!

bugün 2 de hayatta kalma mücadelem başlıyor:18::18:
çok korkuyorum sanırım çalışmadığım için:44:

cooook özlediiiim 3 gün sonra gelecek.. 15 gün görüşücez geri gidecek, aynı asker gibi... ama sonra okulu bitiyor:))))) tam anlamıyla polis sevgilisi,eşi,sözlüsü olmak nasıl birşey görüceeezzzz:)))))))

sabahki o moralsiz halden arındım sanırım.seni düşünmek iyi geliyor belkide.gereksiz şeylere taktığımı düşünüyorum bazen,
kapılıp gitmeli bahtın rüzgarına.

Öyle üzgünüm ki ...
Bütün moralimi alt üst etti fax'ın ...
3 aydır sensizim .. Yüzünü göremiyorum .. Çok özledim seni ...

[video=youtube;S0iBe9iKBF4]http://www.youtube.com/watch?v=S0iBe9iKBF4[/video]

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an ilk final sınavımdan 12 dakikada çıkmanın gururunu yaşıyorum
umarım sonucu görüncede bu gururu yaşarım:18:

mesajlara cevap gelmemesinden hiç hoşlanmıyorum!!!

Hoca azicik insaf eyler inşallah yoksa caktim resmen :18::18:
Yatsam mi direkt calissam mi ya biktim sanki 1000 finale girmiş gibi bi yorgunluk var üstümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…