Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bıktım telefonu eline alip da lak lak etmesinden. Gören de iş kadini sanacak, insan azicik da beni düşünür ya nerde?

nasıl bi bahane bulsam da şu tatlıdan sana da tattırsam

İyi bari biraz toparladım sanki bugün .. Şu muhasebenin son 3-4 sayfasınıda çalıştımmı kitabı bitircem .. geriye 2 kitap kalacak ..
Yine iyi çalıştım sayılır .. Da şu duurum ders molalarında aklıma gelmese iyi olcak .. Sevgilim varken yoktan bi farkının olması ne kötü ..
Gönlümde aklımda sürekli aklmda .. Hasretinin acısıyla özleminin acısıyla yaşarken aylardır göremiyo konuşamıyo olmak ne acı ...

içimde bir hüzün var. düşününce artmak ister gibi, düşünmeyi bırakınca yerini sinir alan.

Garip insancıklar var bu dünyada insan olmayı bile becerememiş

repli beğenme olmuyo ki eskisi gibi, teşekkür etmek istiyorum yazsam topiğe fazla ve gereksiz bir mesaj eklenecek, sohbet gibi olacak

bu arada, benim yumuşak olmamam lazım, fazla gülmemem de lazım, yine gördüm bunu.

Son düzenleme:
ne yorucu 2 gündü

Aklım hala simli kına torbalarında bende onlardan istiyorum

ya nikahdan sonraki yemege ne demeli ayy bizim aile bir orduymuş

amcamla babamda barıştı

21 yaşındayım amcamın çocuklarını ilk kez gördüm:44:

şu bi kaç günde kırılganlığım da eski halimin esintisi var. bir artış oldu

benimde amcamın karısı ile aileler küs .. Amcamın oğlunu fotolar hariç hiç görmeidm hala :) ortak yönnn ..

Galatasarayyy yendi sonundaaaaaa

''La taknetu min rahmetillah'' buyurmuş. ''Allahın rahmetinden ümidinizi kesmeyin''...

sen iyice yüzsüzlüğü ele aldın mübarek günde asabımı bozdun Allahım sen ıslah et

Ay skintidan patliycam. Ogrenci oldugum gunleri ozledim. Gerci o zamanlar da skiliyordum ama hic degilse daha sorumsuzdum

Keske sadece hobilerime zaman ayirabilecegim bi yasamimim olsaydi resim yapsaydim, yuzseydim, guzel havalarda yuruyuse ciksaydim, kopegim olsaydi onunla oynasaydim

Ahhh ahh hayaller

Su dunyayi kendi cennetin haline getirmek baya masrafli is. Bir de parayla saadet olmaz derler. Versinler bana bi bir milyon dolarcik, gorsunler saadeti

Özledimmmmmmmm çok özledimmmmmmmm geçsin artık şu zaman ya istediğim kadar geçsin artık ... Yeter ya yetti ...

Şişşştt şiştt sakin ol sinirlerine hakim ol

Kendime bu şarkıyı söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…