Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

valla şıuan sıcaklarla boğuşuyorum evime gidip soyunup dökünp buıuzz gibi bi duş alıp yatasım varr ama nerdeee

Ölüm yok ki ucunda...
Ölüm olsa ölürdün dedi. Baktım evet ölmemişim. Neyse dedim, burada kaybettin başka yerde kazanacaksın, burada kazandın başka yerde kaybedeceksin. Sınavın bitmeyecek..

Sitenin yeni haline alışmaya çalışırken miyopum 2 numara arttı. Teşekkürler site yönetimi! asdfg.

Arkadaşlar ama siz de şu açık pembeye bakarken gözleriniz yorulmuyor mu arkadaşlar? Arkadaşlar yoksa yine eleştirmek için mi eleştiriyorum arkadaşlar. Üf!

Mutlu değilim. Mutsuz hiç.

işkolikliğin yüzünden bir tatile bile gidemiyoruz...

Arkadaşlar , "beğeni prensesi" bildirimini aldıktan sonra kendimi adeta gerçek bir piremses zannettim. Lakin bir piremses olarak beni bulsa bulsa şöyle bir pirems bulur arkadaşlar. Çok acıklı.

Arabayla geçerken bön bön bakan erkeklerin arabasını çizesim geliyor da neyse.

Canını acıtmak istiyorum. Canı acısın istiyorum. Üzülsün mutsuz olsun istiyorum. Tahammül edemiyorum. Alakasız zamanlarda alakasız yerlerde acı çekmekten çok yoruldum ben. Biraz da öyleleri üzülsün.

Hayat..
Yavaş yavaş şairliğe sürüklesende direniyorum sana..
Önce ellerimi sayfalara gömmek istiyorum,
Sonra bir köşede oturup geçmesini bekliyorum..
Kulaklarıma şarkılar doldursamda dinmiyor kafa seslerim..

Şuan çoğu zamanımdan iyiyim sanırım(beni sıkan başkaları olsa da).. Başkalarıyla(arkadaşlarla) hissettiğim en iyi zamanlardan da iyi gibiyim, çünkü aslında o zamanlar iyi değildi sanki. O insanlar artık yok, o insanlar beni yeterince yorduktan sonra bitti. İçimde biri var dayaklık, işte o hep iyi olmak istedi onlarla, uzadı da uzadı, boşa umut etti, uslanmakta zorlandı, haksızlıktan korkuyor o biri, ama sonunda mantık anlatabildi derdini... "Kendini daha ne kadar üzeceksin, kendine daha ne kadar haksızlık yapacaksın?"
Ah bir de işim olsa!

yine dayanamadın yaptın yapacagını
senden adam olmaz justice ben dana söyliyim

Bir derdim var bölümünde, problemlere çözüm bulan, sorunu olan kişiye akıl veren kadınlarımınızın yorumlarını okuduktan sonra, elimi masaya vurarak "yanlış bilinç, yanlış özgürleşme anlayışı yaa!" diye çileden çıkıyorum.
Tamam elimi masaya vurmuyorum ama, çileden çıkıyorum yorumları okudukça, evet.

Kazanmam lazım bu sefer. Umutluyum şuan için iyi gidiyor. Allah'ım olursa eğer, hayat benim için yeniden başlayacak. İnşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…