Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yaptığın şeyi ben de görünce yada ben sana yapınca bana kızamaz ve akıl veremezsin..
Bu yüzden kendisine yapılmasını istemediği şeyleri kendi de olabildiğince yapmamalı insan, yapabildiği kadar düzeltmeli.
Yapabildiği kadar diyorum çünkü bazı şeyler ya uzun sürede düzeliyor ya da sadece azaltılabiliyor..
Bazı şeyler de yapımız olduğundan sanırım düzelmiyor yada çok zor oluyor...

Son düzenleme:
Vallahi kaçacak yer arıyorum.. Sürekli karamsar sıkıntılı ortamlar, laflar...

Çalışmanın en güzel taraflarından biri de, görmek istemediğin misafirler eve geleceği zaman stres yapmamak.
Çünkü eve gidene kadar herkes gitmiş oluyor, karşılaşmak durumunda kalmıyorsun.

Kafa rahat.

İlk defa benim gibi birini görmüş, her şeyin ilki var işte..
Ama ben halimden memnunum, kötü yönden diyorsan da zaten beni tanımıyorsun, tanıdığını sanıyorsun..
Annem varken hele iyice yanlış tanındığımı düşünüyorum bazen.

Son düzenleme:
bu ilaç iyi hoşta ,nefes darlığı ve halsizlik yapıyor. ama etki süper. biraz daha dayan oky. sigara smilesı

Bazı insanları özledim. Yada huyları mı demeliyim.

Sınav iptal oldu diye tekrar girecegiz
Umarım iptal olandan daha iyi not alırım
Rabbim zihin acıklıgı ver

Bir türlü izleyemediğim filmi Yeşil Yol' u izledim. Bu kadar fantastik beklemiyordum açıkçası, ama güzel film...

"Çok yoruldum..."

Allahım çok büyüksün çok yücesin
Dualarımı kabul buyurduğun için sana binlerce kez şükür olsun

İnsanlar yapıyor ediyor susuyorsun yada sakin tepkiler veriyorsun.. O insanlar devam ediyor aynı şeylere.. Dayanamayıp daha sert tepkiler veriyorsun.. Ve suçlu sensin. Sanki her şeyi sen başlattın, ilk sen yaptın.. Bir bakıyorsun her şeyi tersine çevirmişler...

Ne olursa olsun geçiyor işte, aile olunca, bir şekilde geride kalabiliyor bir şeyler..
Ama hep tekrar ediyor aynı şeyler.. Tekrar oluyor, tekrar, tekrar...

Para iadesi yapacak olan site var ne zaman yapar tekrar arasam mı diye kara kara düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…