Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Demek ki insan an oluyormuş senelerini geçirdiği insanları tanıyamazken, an oluyormuş ki kendisine yabancı olan insanlarda asıl benliğini buluyormuş... Yazık ki ilkinin bu kadar bayağı şekilde ortaya çıkacağını bilemezdim. Yazık ki ne yazık...

Şu dik durma aparatından almam lazım zayıf ve uzun olunca dik duramıyorum sırtım ağrıyor.

Allah güzellik vermiş demeyin artık. Şans daha önemli. Onu vermemiş işte bana. Belki de kendi ellerimle itiyorum şansı bilemiyorum

Burçlar bile bana karşı yahu! Şans yok.
Bazen herkesin yaptığı kimsenin görmediği bir şeyi ben yapınca olay bana patlıyor, ben görülüyorum.
Bir olayın üstüne hiç bir suçum yokken başka şey denk geliyor konuyla ilgili boş yere suçlu oluyorum, laf da anlatamıyorsun.
Nasıl bir şey bu ben anlamıyorum.

Ben bunları haketmedim hayır.. Sen hep böyleydin...

Mevsim geçişi de geldi, saçlarım iyice dökülmeye başladı, art arda elimi atıyorum yine geliyor yine geliyor.

Neden yazmıyorsun? Yoksa kuzenimin dediği doğru mu :\ Umarım yanılıyordur.

Bütün ayrımcılıklar kafa da, düşüncede aslında.

Ben mi yazdım bu yazıyı ?????

İnsan görünümlü ne çok yaratık var şu dünyada.
Bencil,nankör,vurdumduymaz,gaddar,çıkarcı,yalaka,yalancı,göründüğünden farklı,dilinde tatlı sözü gözlerinde nefreti ve sinsiliği kalbinde fesatlığı ve insanlık öldü demek ki dedirten halleriii

Hep olmuyor ama bazen art arda oluyor şanssızlık, sanki sırf benim suçlu çıkmam için oluyormuş gibi..

Şuan pastanın çok tatlı olduğunu düşünüyorum : )

Süper lotoyu tuttursam okulu bırakır mıyım acaba?
Bırakmasam bile en azından kredi için yalvarmam kimseye.

Aglamiycam diyorum ama gözümden yas geliyor. Yazıyim da rahatliyim bari
Sen erkek de değilsin adam da değilsin
Iletisim yeteneğin sıfır
Kendini anlatma konusunda cok zayifsin. O ezberledigin cümleler disinda konuşabilecegin ne bir soz var ne de baska konu olsa herhangi bir fikir beyan edebilirsin
Beynine seker gitmiyor kafan zerre calismiyor
Sinirlerin bosalmis hep bağırmak hep ağlamak
Susup içine atınca problemler cozulmuyor zaten icine atınca nasıl patladığıni canli canlı sende görüyoruz
Sen kendi hakkını savunacak tiynette biri değilsin
Anneni bile koruyamadin
Kardeşini koruyamaZsin
Anca kiskanirsin nefret edersin kusersin pisarsin
Beyinsizsin. Sana yazıklar olsun
Suan gözümden akan damlalar hayal kırıklıklarimdir. Sen artık hicbir seysin. Iste en kötüsü bu.

Aslında farkettim de sana üzülüyorum ona ağliyorum. Yazik sana. Acinasi birisin. Kucucuk değersiz birisin. Neyse şimdi daha sakinim.

Derdimi bu yüzden kimseye anlatmak istemiyorum sanki basitleşiyor zaten anlayan yok en iyisi içine atmak
Herkes kendi derdinde olması gerekende bu galiba
Ama ben bıktım artık çok bunaldım
Bıktımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…