Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yakın olmadığım/hissetmediğim biriyle konuşurken zorla konuşuyormuş gibi oluyorum bazen...

esimle ve henuz nasip olmadi ama bebegimizle tanidik kimsenin olmadigi uzak bir yerde yasamak askimi sevgimi doya doya huzurlu bi ortamda yasamak isterdim..dusuncesi bile mutlu ediyo benii.

O da varsa şaşırmam, gel sen de gel. Ne de olsa ben en sevdiğiniz zavallıyım.

Arkadaşlar, Kiki'de dj'lik yapan, Cihangir'de kıç kadar stüdyo dairesine babasının emeğinden bi'ton para saçan fakat entel bir şekilde kuul görünmek için "Beni İstanbul'a bağlayan bi'şey yok" diyen arkadaşımın motivasyonunu merak ediyorum arkadaşlar.

Arkadaşlar, babası vefat ettiğinden dolayı 2 kardeşinin eğitim masraflarını karşılamak için umutsuz bir şekilde iş arayan arkadaşımı yukarda bahsettiğim profille karşılaştırınca sisteme daha da küfrediyorum arkadaşlar.

Dunku bebeler evleniyor biz hala beklmede!!bugun dugunu olanlar benden en az 5-6yas kucukler..allahim ne icin bekliyorum bilsem??tam buldum,dualarm kabul oldu dedim verdigin gibi geri aldin...hayir madem olmiycaktik niye karsilastirdin??offf bu ara yine geldiler bana...hic iyi degilim hicccc.....bi bulsam hayallerimdeki adami...bi giysem hayirlisiyla bembeyaz gelinligimi...ahhh ne cilem varmis benimde milletin mutluluk pozlarina bakip ic cekmek dustu payima...allahim buyuksun...duy bu kulunuda gor artik mutsuzlugumu....kavustur helalime,kismetime,kaderimdekine......

Kendimi sürekli telkin etmekten bıktım ama artık bu halimden vazgeçemiyorum da
Çok sıkılıyorum bazen çokk

Hayatimdan gereksizleri sildigime gore artik yeniden kendime ceki duzen verme vakti. Yipranmis sinirlerimi yeniden tamir edip, hayatima bakmam gerek. Cok isim var cok.

Bugün cumartesi ve ben ofisteyim. Ne kadar hoş(!)
Ama bu gece benim gecem olacak!!
Kendimi zevkin kollarına bırakacağım.

Arkadaşlar, mutsuzluk ve değersizlik hissimin geçmesini, yazın bitmesine ve sonbaharın gelmesine şartlandırdım arkadaşlar. Niye, çünkü bu duygulardan kurtulmak için somut bir adım atmayacak kadar umutsuzum ve mevsim değişikliğinden medet umuyorum.

Alisamadim sitenin bu haline yazamiyorum,acamiyorum istedigim konuyi,ordan oraya.....bildigin iskence oluyo bana....yanlis yazdigimi duzelticem derken reklama giriyooo....oooo ben buna nasi alisirim bilmem....zaten hayat kasiyordu simdide burasi zorluyo poffff yorgunum hemde cooook......hayat zorun ne benle?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…