Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yağmuru özledim.. Deniz kokusunu özledim.. öyle böyle değil çok özledim..

Her sabah o boru kadar kalın sesini duymak zorunda mıyız biz..
Kim olduğunu da bilmiyoruz şikayet edicem şikayettttt uykularımın içini ediyosunnnnn

saçlarımı hiç bu kadar kısa kestirmemiştim ömrümde.. arkadan bakan erkek der.. :) neyse ben bu kısacık saça alışamadım ne hikmetse .. sanki hala daha saçlarım uzunmuş gibi bi algı oluyor zaman zaman çözemedim bunuda.. sonraaa kızımın mamasını attırmayı düşünüyorum yetmiyor sanki hemen uyanıyor.. daha 15gunluk lohusayken sütüm kesildi şimdi birazcık var çok şükür 3 damla da olsa kızıma sağıp veriyorum bunu bulamayanlarda var neticede ..şükretmek gerek halime.

Dün olanlardan sonra yüreğim çok ağır. Ama yine onu defedince hayatımdan üstümden bir yük kalktı. Sadece o kıza üzülüyorum. Yazık sevgilisi olacak o tıynetsiz herif onu defalarca aldattı yine aldatacak. Allah'ın sevgili kuluysa bir şey olur da ayrılırlar. Neyse ki ben kendimden hiç taviz vermedim. Verdiğim kararın doğruluğunu böyle daha iyi anlıyorum.

Bu ergenlik denilen meret 25 yıl mı sürüyor bir anlasam.

Evdeki iki ergene senden daha kolay laf anlatıyorum ya , yeterrrrr

bir offf çeksem karşı ki dağlar yıkılır o derece yani

Yarın doktor damla verirse yandım ben..
Şu göze damla dökme işlemini küçüklükten buyana adam akıllı uygulayabilmiş değilim..
Napıcaz bakalım, neymiş sorun anlayalım..

Sinirlerim tavan yine barut gibiyimm . Ama sen mesaj atsan öyle sakin cevap vericem ki çünkü halim yok laf anlatmaya
Senin gibi biri için harcayacak nefesim yok

Delirme sinyalleri verirsem bir gün sebebini mektuba yazıp bırakıcam..
Dilediğim yalnızlığı kimseyi düşünmeden sıkılmadan yaşayacağım sonra...
Of...

Allah'ım çok şükür. Başka ihtimalleri düşündükçe yine iyiyim diyorum..
Ve biliyorum ki bana bu verdiğin sıkıntıların anlamı var, ve o anlama daha da yaklaştığımı hissediyorum..
Ama patlıyorum işte, yapamıyorum hep, öylesine üstüme geliniyor ki.. Beni anlamak istemeyen insanların içinde çok zorlanıyorum.. Onlara da dinginlik, anlayış ver lütfen Allah'ım...
Senden huzurlu bir ömür diliyorum Rabbim...

Beynim durdu aklımdan hic bir şey geçmiyor artık son 2 yıldır ben ben değilim ne oluyor bana sanırım tedavi görmem gerek dikkatim ve farkindaligim çok azaldı beynim otomatik te sanki tek bir konuya odaklanmaktanmi bu artik birşey dusunemiyorum

İşimden ayrılmama son 23 gün. Sabırsızlıkla beklemekteyim.
Gerçi sonrası daha da zor olacak belki. Kpss devri başlıyor.
Ruh sağlığımı koruyabilmek koşulu ile kendimi bu sınava adamak istiyorum.
Devlete girebilmek için onca fedakarlığa değer.

Ya bir daha oyle mutlu, huzurlu olamazsam...

Huzursuzum, mutsuzum. Disardan bakinca hayatim yolunda, isim gucum yerinde, okulum bitecek. Maddi sıkıntı yok, ama ya manevi sıkıntı?
Galiba geri donulmez birsey yaptim. Pisman miyim degil miyim bilmiyorum, ama oyle de iyi yapmiyordum, simdi de yapmiyorum. Zaten rezil olmus gibiyim. Niye boyle oldu ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…