Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Sesime noldu benim ya borazan gibi çıkıyor off off
Şu hastalık bi geçse

Hormonlar yüzünden.
Yoğun ağlama isteği ve depresif haller.
Bu dönemin en güzel yanı, şarkılardan ayrı bir zevk almak.

Arkadaşlar, danışmanıma her mesaj attığımda o kadar çok resmi bir dil kullanıyorum ki kalkıp üstüme takım elbise giyesim geliyor arkadaşlar.

3-4 kilo vermem lazım ama ağzım durmuyo ki

Bunlar işten ayrılacağımı hissediyor galiba.
Az kaldı az. Merak etmeyin. =D

Az once twitterde hemşire bağyan diye bi kız gördüm nickimi çalmış resmen üstelik kız liselii

Arkadaşlar, şu an ağır bir trajedi yaşıyorum arkadaşlar.

Bakir değilim dedin ve ben şimdi düşünüyorum kaç kızla beraber oldun,onlarla nasıl beraber oldun aklıma geliyor kıskançlık krizlerine giriyorum kendi kendime.Rolleri değiştik sen kız oldun ben de tutucu erkek... Ne zormuş yaaa ,düşünmeden duramıyorum.

Arkadaşlar, benim yerime ders seçimi yapın arkadaşlar, lütfen. Çünkü şu an karar mekanizmam aşırı derecede zayıf, ve ne istediğini bilmiyor.

Bizi dusunuyoru.....ne his bi siz...biz olmak istiyorum artik...bi es..sevgilim olsada artik evlilik hazirliklarina baslamak istiyorum artik...hazirim allahimmmm

Bosaniyorum.. oturdum agliyorum şu an ...can kırıkları ... bitmesi gerekirken bitmemesi için niye dua eder insan böyle caresizce..

Hayatımdaki insanlar, illa sert mi olmalıyım rahat hissetmem için, acımasız mı?
Hoş hiç bir türlüsü beğenilmez her seferinde söylenecek laf bulunur ama...

Tecrübe ettiğin bir acıyı bir başkası yaşayınca, boktan tesellilerin bir halta yaramadığını bildiğin için sadece sarılmak istiyorsun. Çünkü o insanın o an sadece sarılmaya ihtiyacı var, tesellinize değil. -benim de hissettiğim gibi bir zamanlar.-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…