Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Noldu benim cesur hallerime? Şimdi niye bu kadar korkak bi insan oldum?
Yarın oraya gidebilecek kadar cesaretim olsun, her şey güzel olsun, lütfen...

Ne olacak sonum diye düşünüyorum,onu unutabilecek miyim hatanin sadece bende olmadigini anlayacak mi bana bir adim atacak mi yoksa sonsuza kadar susacak miyiz

Neden bi kadin bi adama acilamiyor?hep ilk adim erkekten bekleniyor?olduki kiz hoslandigini soyledi neden basit kiz olup bi anda erkegin gozunden dusuyor???ya neden esit degiliz biz...hemde hic bi konuda??erkek kiza ilani ask etse ooooo,kiz erkege etse aaaaa.....bu nasi adalet be dunya???

Şu an burada saat 2:53 orada 17:53... Salak gibi onu bekliyorum hala....Bana bir şeyler oluyor.... Gecenin bu saatinde ayakta olmamın sebebi..Geceleri kocasının eve gelmesini bekleyen kadınlara döndüm elin adamı için işe bak.

Saatlerdir pasta yapmak için harcadığım zaman yerine hazır bir pasta alsaydım keşke
Kekide istediğim gibi olmadı üstelik

Bu hafta ne çile çekiyoruz ya.
Ofiste kitap okumak, dizi izlemek, film izlemek hayal oldu.
Bu yoğunluk beni bunalttı.
Şu müdür gelse de azıcık rahata kavuşsak.
Kavuşup kavuşamayacağımız da meçhul gerçi.
Akşamki yemeğe de gidemeyeceğim.
Vakit yok ki! Hale bak!!!
Yoksa yetişme şansım olur mu ki? Denemem gerek.
Gitmeliyimmm!!

Bu uzuun tarih konularından sonra sayısalcı olmak daha cazip geldi bi anda (teknik olarak sayısalcıyım ama sevmiyorum, alakam yok)
Aslında sanat güzel. O da hobi olur gibi anca.
(Hayırlısı artık, memur olmak niyetim zaten.)

Hislerini açığa vurmak kolay bir şey değil.
Bunu yapınca daha huzursuz olabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…