Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Hani soyle umut veripte bi halti beceremeyen insanlar var yaa iste onlara uyuz ,ifrit,bunun gibi bisuru bisey iste....oluyorum...yapamiyacagin seyi bana deme arkadas deme..

Kime o kadar büyük ve ciddi sözler ya kimee..cok merak ediyorum..cıksın biran önce ortaya lütfeen..yoksa delireceğiim

Ayaklarım da üşümeye başladığına göre, nihayet sonbahar gelmiş arkadaşlar.

Namusu iki bacak arasında arayan erkeklerden ve bunun yandaşçısı olan kadınlardan nefret ediyorum.
Kadına kadın denir! Bayan diye birşey yoktur!
Aşkı sevgiyi gerçekten unutupta konuşan,kişiliksiz,karşısında ki tanımadığı halde giyimine tarzına konuşmasına yaşantısına bakarak yorum yapan insanlardan da nefret ediyorum.
Ve bu ırkı,kadınlarımızı bu şekilde güçsüz yetiştiren ailelerden, kadınlarımıza şiddet gösteren erkek ve yine ailelerinden de nefret ediyorum.
Allah inancını,dinimizi öne süren yobazlardan ve insanları sürekli yargılayanlardan da nefret ediyorum.
Hayvanlara zarar verenlerden,sokaklarda gezen hayvanlara pis gözü ile bakanlardan,evine hayvan alıp 1 2 gün sonra tekrar kapının önüne koyanlardan,özellikle itina ile nefret ediyorum.
Ama sevdiğim birşeylerde var, kendini bilen kendini koruyan kişilik sahibi (bayan değil!) kadınlara kesinlikle cok büyük saygım vardır ve onları hep severim.
Çocuklarını hür irade ile yetiştirip sürekli gelişime açık olna KADIN'larımızı seviyorum.
Merhamet sahibi,insanları kırmadan önce düşünen,hayvanları seven onlara sevgisini veren,yaşlılarımıza saygılılı olan Kadın ve erkekleri de çok seviyorum...
HEM SEVİYORUM - HEM DE NEFRET EDİYORUM.
SOSYAL HİZMET ÖĞRENCİSİ OLARAK BİR ÇOK ŞEY GÖRÜYORUM VE KENDİ HALLERİ İÇİN ALLAH'A DUA ETMEYEN VE SÜREKLİ YAKINAN İNSANLAR , SİZİ ALLAH ISLAH ETSİN DİYORUM.
HEPSİ BU

Ben pek İzmir'de kalmak istemiyorum atanırsam.
Bence en hayırlısı nasıl olacaksa ona göre dua et..
Sadece kendin için de değil...
Bana il dışı daha iyi gelecek gibi geliyor, hayırlısıyla...

Ağlamak ağlamak ağlamak.....tek aklımdan geçen bu.....böyle de olmaz ki amaaa yaa..

Ne yapıcam ben ya hoff Biri bana yol göstersin

Konu yeterince yordu testi çözsem mi sonraya mı bıraksam..

Forumdaki herkeş" ÜzGün" olmuş
Nerden yazılıyo bu üzgün
Bilen banada sölesin.
Niye kimse " mutlu " değil bu arada

Arkadaşlar, iç dengemi her sağladığımda mutlaka dışarıdan bir müdahale ile yine yerle bir oluyorum arkadaşlar. Mutsuzlaştırılıyoruz, ve bizi kötü hissetteriyorlar.

O kadar çok aile kavramının toplumdaki algısını eleştiriyorum ki bir ara biri bana " ailen sana ne yaptı?" diye mesaj atacak diye korkuyorum. Hayır arkadaşlar, eleştirmek için kötü bir şeyler yaşamak gerekmiyor ailem gayet iyi bireylerden oluşuyor ama bu aileyi kutsal bir kavram yapmıyor. Benim şansım iyi anne-baba bireylerine denk gelmem. Ama tutup aile şöyle mükemmel bi şey böyle süper demem andavallık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…