Namusu iki bacak arasında arayan erkeklerden ve bunun yandaşçısı olan kadınlardan nefret ediyorum.
Kadına kadın denir! Bayan diye birşey yoktur!
Aşkı sevgiyi gerçekten unutupta konuşan,kişiliksiz,karşısında ki tanımadığı halde giyimine tarzına konuşmasına yaşantısına bakarak yorum yapan insanlardan da nefret ediyorum.
Ve bu ırkı,kadınlarımızı bu şekilde güçsüz yetiştiren ailelerden, kadınlarımıza şiddet gösteren erkek ve yine ailelerinden de nefret ediyorum.
Allah inancını,dinimizi öne süren yobazlardan ve insanları sürekli yargılayanlardan da nefret ediyorum.
Hayvanlara zarar verenlerden,sokaklarda gezen hayvanlara pis gözü ile bakanlardan,evine hayvan alıp 1 2 gün sonra tekrar kapının önüne koyanlardan,özellikle itina ile nefret ediyorum.
Ama sevdiğim birşeylerde var, kendini bilen kendini koruyan kişilik sahibi (bayan değil!) kadınlara kesinlikle cok büyük saygım vardır ve onları hep severim.
Çocuklarını hür irade ile yetiştirip sürekli gelişime açık olna KADIN'larımızı seviyorum.
Merhamet sahibi,insanları kırmadan önce düşünen,hayvanları seven onlara sevgisini veren,yaşlılarımıza saygılılı olan Kadın ve erkekleri de çok seviyorum...
HEM SEVİYORUM - HEM DE NEFRET EDİYORUM.
SOSYAL HİZMET ÖĞRENCİSİ OLARAK BİR ÇOK ŞEY GÖRÜYORUM VE KENDİ HALLERİ İÇİN ALLAH'A DUA ETMEYEN VE SÜREKLİ YAKINAN İNSANLAR , SİZİ ALLAH ISLAH ETSİN DİYORUM.
HEPSİ BU