offf hiç istemiyorum !
Kurumsal firmalara iş başvurusu yapmak istemiyorum
Koskocaman firmalarda ezilip silikleşmek domatese dönmek istemiyorum
topuklu ayakkabılar bol makyajla gezmek istemiyorum
ben işimde mutluyum ya, arkadaşlarımı da seviyorum
almayın ben oradan
geçmişler karşıma 3 kodaman
Beni mulakat ediyorlar, sonra heyecanlanma bak biz çok icteniz diyorlar
beri gelin hele, 3 kişi ile aynı anda mulakat yapmak kolay mı ? Bir de butun gun yemek yiyememişim
Sonra aradıgımız kriterlere uymuyorsun
Siz de bana uymuyorsunuz.
Bugün birazcık rezil oldum galiba, telefondakine diyormuş iyi günler diye, görmeyince üstüme alındım Bir de biraz fazla gülümseyerek diyorum(pek adetim de sayılmaz, daha sakin olurum normalde), sonra da koşarak kaçtım. Deli demiş olabilir...
Pazar günleri çalışmayı seviyorum
Otobüste oturmayi daha cok
Sevgilimi ona kirilmayacak kadar cok seviyorum
Is aramayı hiiic sevmiyorum
Yine de insan herseye alısir diyerek kendimi avutuyorum
Düşüne düşüne bunaldım artık. Tam birşeyler yoluna giriyor derken yine canımı sıkacak, uykumu kaçıracak şeyler oluyor. Kendime de kızıyorum. Ben mükemmel miyim sanki? Ama onların yaptığı da ayıp. İş hayatı böyle herhalde. Nerede fazladan çaba gösterip "öğrendim, yapıyorum" dersen orada beklenti yükseliyor. Öğretmedikleri işleri bekliyorlar. Söylesen asi oluyorsun. Hep bana mı denk geliyor bunlar anlamıyorum ki.. Öf ! Para kazanmaya muhtaç olmak ne kötü.
Bazı şeylerin düşüncesini, toplumda genel olarak var olduğunu kendimi fazla sinir etmeyecek şekilde kabullensem de hayatımda görmek istemiyorum, inşallah.
İşini acele ve stresle son zamanlara sıkıştırır kısa sürede bir sürü bilgi depolamaya çalışırsan böyle kafan çorba olur başın ağrır odaklanamazsın işte..
Midemi sokup atasim varrr...nasi bi agridir bu??
Su an oyle guzel biseye ihtiyacim varki ama hep hayallerde kaliyor iste!!az kaldi ama biliyorum..allah gerceklestirmeyecegi seyi hayal ettirmezmis kuluna!!hadi insallahh