Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bir şeyi söylüyorum, üstünde düşünmeden direkt olarak ya kendi yaptıklarına ya da çevresinin yaptıklarına göre yargılıyorlar, altında üstünde bir şey arıyorlar.
En basitinden; tvde çiftler yarışıyor, adam ağırlık kaldıracak, eşi kaç kilo acaba dedim(kaldırmıştır diye düşünerek) kız zayıf diye kıskandın mı diye tepki aldım, aklımın ucundan bile geçmedi.. Yakın zamanda oldu diye aklıma geldi, bu basit ama daha çok var...
(En şaşırdığım da üstümde bir şeyi diken birine dikkat et batmasın(kendi eline) dediğimde ki niye batırayım(bana batırma dediğimi sanmış) tarzındaki tepkisiydi vallahi, çok garipsemiştim.)
Beni de paranoyakça düşünmeye zorluyorsunuz bir dönem de yaşadım sayılır ama istemiyorum artık. İnşallah size benzemem ama şu yanlış anlaşılmaları nasıl alt edeceğim bilmiyorum.
Bir de galiba yanlış anlaşılma fobim var, anlatma derdine de düşüyorum, ve hep de beni bulur böyleleri.
Sabır ver Ya Rabbi Ya ResulAllah...

off yarın yine git üniye geç saatlere kadar otur sıkıntıdan saniyeleri say. amaaan ne güzel yaz tatiliydi be hava sıcaktan bunaltsa da ışıl ışıldı dışarsı.
Ama şimdi öylemi hava daha şimdiden erkenden kararmaya başladı yağmurlar erken kararan havalar bu kışlar hiç benlik değil. sadece karı seviyorum.
bugün belli saatte yaptığım ne varsa yarın o saatte üniversitede amfide sıkıntıdan patlamış oturuyor olcam. üstelik daha hala yaz ödevlerini bitirememişken. ne olurdu sanki şöyle 2 ay öncesine gidebilseydik şu hayatta okuldan benim kadar nefret eden biri var mıdır acaba

Gelinliği öncelikle bir elbise olarak seviyorum yani bir kıyafeti kombini dekorasyonu nasıl beğeniyorsam öyle, modeline duruşuna falan bakarım, görsellik, şıklık anlamında. Küçüklüğümde de kabarık, uzun elbiseleri severdim, balo kıyafetleri vs.
"Ahh evlilik" diye değil yani.
Amma tabi ki yanlış anlaşılmam lazım...

güçlü olmak zorundayım, o askerdeyken benim nasıl olduğumu düşünüp üzülmemeli

sadece manevi acılar ağlatır sanıyordum
dişim o kadar agrıyor ki hungur hungur aglıyorum sabahtan beri
allahım sen kurtar yarabbim

Ahh ah, neler geçiyor neler.
Ne bunalımlar, olaylar..
Durduk yere geçmiş, geçmişteki hissettiklerim, canımın yandığı zamanlar aklıma gelmese iyi olur.

oturdum 4-5saattir böyleyim

ben değer görmek istiyorum
unuttum artık onun bana verdiği değeri
ben kaçıncı plandayım
tamam zor bir dönemden geçiyor
destek olmaya çalışıyorum
ama bu kadarda olmazzzzzz kiii
yoruldum artık
2.planda olmaktan yoruldum
koşmaktan yoruldum
imalardan yoruldum
içimden avaz avazzzzzz bağırmak geliyor
ama saygısızlık olur diye haksız duruma düşerim diye SUSUYORUMMMMMMM
BU SUSKUNLUK NEREYE ADAR DEVAM EDECEK
NEREYE KADARRRRRRRRRRRR
NE ONUNLA NE DE ONSUZ OLUYOR
BEN BİZİ ÖZLEDİM
NE PARA PUL NE EV NE ARABA HİÇBİRŞEY İSTEMİYORUMMMMMMM
SADECEEEEEEEE BİZİ İSTİYORUMMMMM
BEN BİZİ ÖZLEDİM

Bugün dağıldım, bugün yoktum.
Bugün siyahtım, bugün bıktım
Bugün pustum, Bugün korktum.
Bugün üveydim, bugün kıştım.....

Kpss öncesi bunu yapması manidar. Kötü düşünmeyim diyorum böyle diye diye kırıldım zaten.
Neyse, ses etmemem en doğrusu.
Benim canımı sıkamayacaksın.

Ses tonuna aşık olup da bir ilişkiye başlayan var mıdır?
Varsa konuşmak isterdim.

Şimdi uyumadım ya ben, sabah erkenden büroya gideceğim, eve gelince de uyuyacağım ve yapmam gerekenleri yapamayacağım!

Kadınlar Klübünün gazına gelmek :)

O sırıtan yüz nedendi acaba? Hayır durum da güzel değil.
O kadar alttan alttan ufak da olsa büyük de olsa iş çevirince böyle düşünüyorum işte.
Denemek uğruna söylenen yalanlar vs beyazı pembesi siyahı her neyse etkiliyor beni.

Geçmişte yaşamak en ağır ruh hastalığıdır
Eğer yenemezsen asla yeni bir gelecekte yaşayamazsin..
Ne doğru bi söz ..

:) Rahatlayana kadar bağırmak istiyorum yada ağlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…