Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Kaç saat telekom sorunu çözsün diye aöf bürosunda bekledik ama düzelmedi, boşu boşuna iki saatlik yolu gittim.
Dün gidecektim olmadı, bugün sabah gidecektim olmadı. Şansızlık mı nedir.
Hayır anne sen de bana niye surat yapıyorsun? Ben mi çıkarttım telekom arızasını.

Şu filmin reklamını gözüme sokup duruyorlar gitmeyi çok istiyorum gidebilir miyim ki
Enfes bir şey olacak kesin

Niye içimde sana merhamet duygusu var?
Halbuki hatalısın, içim almıyor artık, hayatımdan çıkardım seni.
Karşılık verseydim canı sıkılan ben olacaktım yine.
Neyse, size göre acımasız olmaya devam...

Kadınlar Kulübü'nü özlemişim. Bugün burada takılayım biraz. =D

Şu birini yakın bulduğumda, memnun olduğumda ki çenemin açılmasını kapatabilsem çok memnun olacağım, hiç önünü arkasını düşünmüyorum. Azalttım ama bazen oluyor yine. Hatta bu yakın bulma muamelesini yaptığım kişiler azalsa, içimden geliveriyor bazen engelleyemiyor gibiyim.. Sonradan pişmanlık kaplıyor içimi, sıkılıyorum. Fazla iyi niyetli ve zarar verici şeyler bunlar galiba...

Galiba koştursam kilo vereceğim, dün bu anlamda iyi gelmiş bana

Bugün gel istemiştim. Bugün çekeyim cennet kokunu icime... Ama olmadı...

30 yaşımın en güzel hediyesisin sen bana. En güzel ciceklerden, en güzel hediyelerden daha kıymetlisin...

Hoşgeldin yeni yaşım, hoşgeldin güzel kızım....

Sanırım artık büyümem lazım.AŞIRI derecede şıpsevdiyim,öyle böyle değil.
Karmaşık duygular içindeyim.

Fazla gerginim, acaba kendimi tutmanın hiç bir faydasını göremediğimden sabrım mı tükendi!

İlgini çekmek için ne yapabilirim? Öfkelensem yok, küssem yok, kırılsam yok, sussam yok, işi naza vursam yok. Azıcık beni de düşünsen ya...

Bu inziva, yalnız kalma isteğim hep olacak sanırım.
En rahat zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…