Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Çok şey geçiyor aklımdan... Keşke sadece geçip, gitseler ama asılı kaldılar...

*Neden insanlar bu kadar düşüncesiz ve bencil?
*Neden hep kendi çıkarlarını gözetleyip insanı zor durumda bırakıp, sonrada hiç bir şey yapmamış gibi kenara çekilirler?
*Neden insanlar başkalarının küçük mutluluklarına göz koyarlar?
*Neden herşeyi söylemeye hakları olduğunu düşünürler?
*Neden insanı insanlıktan çıkarıp, bütün suçu karşısındakine atarlar?
*Neden insanlar objektif olduklarını söyledikleri halde, aslında içten içe objektif değiller?
*Neden susuyoruz?
*Neden asıl kıyameti koparmıyoruz?
*Neden oğlum iyileşmiyor?
*Neden doktorlarımıza hiç güvenmiyorum?
*Neden başım ağrıyor hergün?
*Neden nedenini bilmediğim sorular geçiyor beynimden?
*Neden bu düşünceleri nasıl durduracağımı bilmiyorum?

offff gitti gül gibi telefonum, daha kötüsü telefon rehberim, notlarım, önemli günlerim hepsi gitti hepsi 1 ay daha dişini sıkamadın mı uyuz telefonum benim, napıcam ben şimdi herşeyim gitti resmen

Aklı kıt insanlarla nasıl muhatap olmadan hayatından çıkarabilirsin üstelik sana yakın ve arada görmek zorunda olduğun kişilerse bunlar.Bazı insanlar o kadar gereksiz ki şu hayatta bazen boşuna nefes aldıklarını bile düşünüyorum.İnsanlar hadlerini bilmiyorlar.Gereksiz insanlar bir aydır boşuna beni gerdiler.!Ama yine hep aklıma takılıyorlar.Azıma gelen her şeyi söyleyesim var aslında..Beni fazlasıyla huzursuz ettiler ya durduk yere ortada bir şey yok ama gerginlik had safa da bende..

Allah'ım yarın iyi olayım lütfen, lütfen sınavım iyi geçsin ben artık atanayım rahatlayım kurtulayım bir şeylerden...

Yarın tatil olsun.
Çok çok yorgunum :/

Bahçede mımışmışmışmış.
Bunaldım bu şarkıdan, bence fazlası kötü geliyor.
Biri söylemese keşke artık!

Yarın ola hayrolaaaa lütfen her şey güzel olsun Allah'ım lütfen lütfennn

Evlilik nasıl bişey aklımda sürekli bu düşünce var çıkaramıyorum sözlümle seneye yazın düğün düşünüyoruz ama çok endişeliyim ve heyecanlıyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…