Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

kk 12 den önce 12 den sonra şeklinde değiştirilmeli.gündüzle gece açılan konular ancak bu kadar farklı olabilir

Ben böyle doktorları...Kanalda da dis siser mi...Duramıyorum agrıdan.

Askerimii çook özlediiiimm

Atarsa 118 .. <3

Gözlerimdeki odaklanamama astigmattan mı yoksa stresten mi.
Gözlüğe de alışmıştım başka doktor takmana gerek yok düşük dedi, çıkarınca rahatsız oldum :/

Basit bir hayat istiyorum ben ya.
Kimsenin kimseye, aile işlerine karışmadığı iyi niyetli içten ama gerekli mesafeyi sağlayabilen saygılı bir hayat.

Bir gereken yerde gerçekleri söylemek var bir de mütevazi olmak. Ayrı şeyler.
Bazen konuşmak zorundasındır, maalesef, istemesen bile.

Bir de ben böyleyim diyorum bazen kendine öyle deme diyorlar, takıntı falan değil ki bu, olanı söylüyorum yahu.
Konuşmalarım çok mu gerçek dışı ben anlamıyorum, bir insanın objektif konuşması çok mu inanılmaz.

itiraf ediyorum, neredeyse 8 senedir bu forumdayım ve üyelerin sıralandığı bir bölüm olduğunu bilmiyordum meğer mesaj sayısı, beğeni v.s. göre sıralanmışız ve ben yeni gördüm

breakingbadd tepprik ederim top 10 da 1 numerosun

Hayır.. O hastalık yine neyse de, diğer hastalık olmamalı...

İnsanların bana iltifat yagdirmalarini veya her sorunuma itina ile yaklasmalarini beklemiyorum benim hayal kırıklığından kastim,dogru insan olmalari, islerini düzgün yapmaları, basit şeyleri düşünebilmeleri, ona laf soktuğunuzda da anlayabilmeleri.
Karbonhidrat kafası bunlardaki yemin ediyorum
Bi b.ka yarasalar burada çalışmazlar zaten
Isleri gucleri baskasinin açığını aramak kotulemek yermek rezil etmek
Beyin bedava da, bunlara zerre verilmemis
Ilk defa işyerinde bunaldim, allahim kurtar beni !

olsun nolur
olsun
hayırlısıyla olsun
lütfen olsun
o tarihte olsun
olsun nolurr
6. yıldönümümüzde olsunn

Belki de herşeye deriiiiin bir nefes alıp, eski iş yerimde çalışmıyor olmaya şükretmeliyim. Evet evet öyle yapmalıyım.

Ben hep ışıkta uyuyorum, bunu yapmamam lazım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…