Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Tembel ve keyifçi olmasam güzel olur.

kalksam kızımın mamasını yapsam o soğuyana kadar bulaşıkları halletsem sonra küveti doldursam kızımı yıkasam offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

hepp onsuzum bi akşamda onun yanıda olabilsemmm keşke keşke keşke.

Ben çok yoruldum. Ben bıktım kötü olmaktan. Ben yoruldum her şeyde suçlanmaktan.
Ben çok yoruldum anne.

Neden anlamak istemiyorsun. Haksızsın..
Ben keyfimden mi patlıyorum, ağlıyorum?
Susuyorum, düzgün cevap veriyorum, öyleyse öyle değilse değil diyorum, olmuyor olmuyor, kendi kafandakine inanıyorsun.
Sesim yükseliyor. Sonra sürekli doluyorum büyük tepkiler vermeyim diye, sabır diyorum doluyorum, birikiyor..
İşte bu patlamalardan biriydi.
Bu yaptığın sadece psikolojik baskı.
İnsanım ben de, çok mu zor bunu anlamak.
Neden bana yüklüyorsun tüm umutsuzluklarını negatifliklerini, hıncını neden benden alıyorsun.
Bir gün doluluktan kendime bir zarar vereceğim, çok yoruldum, deli gibi ağlamak bir şeyler kırıp dökmek istiyorum.
Ya da hasta olacağım bilmiyorum.
Eskiden daha az takıyordum belki ama doldum işte, kaldıramıyorum, haksızlık yapıyorsun.
Hakimiyet kur diye olmadım ben, beni sürekli suçla, haksız yere azarla, her şeye kız diye değil.
Hiç söylemediğim ima bile etmediğim düşünmediğim olmayan şeyleri o farklı algınla alınganlığınla kendi kafanda kurup söylüyorsun bana suçluyorsun sanki ben söylemişim gibi. Hayret, gerçekten..
Hayırsızın önde gideni oldum nasıl oldu bilmiyorum.
Düşmanınım sanki, ama her şeyi sen yarattın kafanda, yok böyle bir şey.
Anlayacak mısın? Sanmıyorum.
Haklısın sen.. Hep haklısın.
Başıma kak her şeyi..
Ben çok yoruldum...
Ama şunu da anlıyorum ki, geleceğim için dersler alabilirim, almalıyım, inşallah...

İyiyim ben diyorum, oysa hiç değilim. Tükenmiş hissediyorum, hiçbir şey yapacak gücü bulamıyorum kendimde. Buda geçer mi be hayat?

Bu konuşmalarım bu patlamam yine benim kötü olmama dönecek, yine ben suçlu olacağım..
Konuşmalarımı böyle olma nedenini hiç düşünmeyeceksin, ya da işine gelmeyecek.
Ama olmadı işte, tutamadım.

Niye bunu yapmaktan çekiniyorum ki?
yapmalımıyım ki?offg
güvenmelimiyim yoksa?niye içimden bir ses güven diyor.....
hem ispatlı olur,yapayım yapayım
zaten yapcam ki...uyumlu ruh halim şunun şurasında kaç gün daha devam edicek ki...hem yapayım yapayım zararı yok...offf niye çekiniyorum

Susmuş gibi olabilir belki bir gün..

uyuyamıyorum çünküüü gerçekten ama gerçekten tıkandım
bu noktada tıkandım..

Kilo alayım bana öyle aşık olanla beğenenle evleneyim diyorum, daha bir gerçek olur sanırım.
Kilo alınca aşkı biten beğenmeyenlere acayip sinir oluyorum. Sağlımızı düşünseler neyse, alakası yok

Yarın iş yerinde çok iyi performans sergilemeliyim .
Baya yoğun olacak ama alışmam lazım
Gözünü dört aç sakın hata yapma Shanna

Avatarımı değiştiremiyorum. Neden olabilir bu?

Düşünecek başka şey yokmuş gibi buna takıldım.

Napıcam ben şimdi? Bitirecek miyim?
Değer mi onca güzelliği de kaybetmeye?
Çok karışığım.

Artik hayırlısı bile diyemeyecek kadar isteksizlesmisim. Aciyorum sunca gecen yilima, kiziyorum en büyük zararım kendime, isyan ediyorum kaderimin aynı şeyleri sürekli bana yasatmasina. Bir de işsizlik belası olursa yakında, vurmusum demektir iyice dibine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…