makale okumamak icin en gereksiz isleri yapan kisi benim
iki cumle okuyorum , ingilizce oldugundan 3.yu okuyamiyorum,
sanirim bunda Selami Sahin etkisi de var hos bi sesi varmis, buyudukce anlayanlardanim
Yine bir pazar hava misss ve ben evde pineklemekteyim...offf bagirasim,yikip dokesim var ortaligii....allahim nezaman mutlu pazarlarim olcak benim??kocamla gezmek icin sabirsizlikla bekledigim,mutlulukla uyandigim bi pazarrr....ayyy cok bunalimdayim bugun...biri beni kurtarsin yaaaa ;(
Ah benim romantiğim, aşık adamdan ezgiler deyip ne kadar aşk şarkısı varsa çalıyor arkadaş grubuna
İhtiyar aşığım benimBende senle iyi ki evlenmişim hamsi kuşu
Sürekli aklımda olan düşünceyi faaliyete geçirsem mi ?
Hamilelikten galiba kafam allak bullak.hiç sağlıklı düşünemiyorum.
Hayat yorma beni,yoksa yorarım seni
yavrum kıyamam telef olmuştur şimdi uçakta.. yani 12 saatlik uçak yolculuğu nasıl 48 saat sürüyor, neden direkt değil de dünyayı dolaşarak gidiyorsunuz keşke anlayabilseydim..
Mp3ü yenilemem lazım. Ama hiç bir şarkıyı silesim gelmiyor bazıların hiç dinlememiş olsam bile..
Çoğu şeyi özellikle kitabı, notu atamayaşım gibi bir şey bu da : ) Ya lazım olursa
-
Bir de ispayolca italyanca falan öğrensem ne güzel olur diye düşünüyorum ispanyolca şarkıyı dinlerken.
(İngilizceyi hallettim de)
Sıkkın,bıkkın,mutsuz,depresif,ota,b.ka agliycak modda,sinirleri gergin,daha bisuru sey iste bu haldeyim bikac gundur...mutlu,hep gulen cok gulen biri olmak geciyor aklimdan ama yasadiklarim hep engel oluyor iste...
Yıllar sonra yeniden kavuştuğum arkadaşımla buluşacak olmanın verdiği hisler çok enteresan.
Hem koskoca bir boşluk var hem de hiç kopmamışız gibi bir yakınlık.