Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

hastane odalarına değil cennet bahçelerine layıksın...
keske seni 1 kez öpebilseydim....

evde yine tuhaf şeyler oluyor..yine tuhaf şeyler görüyorum!!! tek korkum kızıma bi zararları dokunacak kaygısı..kızımdan uzak dursunlar yeterki..
sevgili görümceciğim mezarda yatacak yerin yok ki cennete giresin!!bu kaçıncı büyü yaptığın,bi rahat ver artık yaaa!!! yaptıklarının topu sana geri dönsün ben değil ancak sen delirr..evde yalnız durama..namaza başla.. geçen seneki duamda böyleydi..sen şimdi evde tek kalamıyorsunnnn...namaza başladın? ne iş???? biliyorsunki benim 6.hissim kuvvetlidir...haa birde Rabbimin koruduğuna kim ne zarar verecek... kızımla Allaha emanetiz biz bu kadar..

yavuzhanım geçiyor. burada olaydı da mıncıraydım aslan parçamı. seni çokkkkkk seviyorum halacım. en zor günlerimde dünyaya geldin. elhamdülillah sağlığına.

Anneme, "özledim senii yeaa" deyince, annemin "turşu yaptım biliyor musun?" diye karşılık vermesi.
Annem ve turşu ve benim özlemim.

Sinirliyim! İsyan edesim var...

Sinirden kuduruyorum. Herkesi kendi haline bırakacagım. Allah hepsinin komple belasını versin.

Allah belanı versin herpes virüsü.

Kıskançlığımı nasıl yeneceğim acaba, şuan hiç öyle gelmiyor biri olmadığından ama düşününce yaşadığım o yoğun duygularla çok zor geliyor.
Ve sürekli bir kötü bir şey olacak, kaybetme korkusu.
Dilerim olmaz, belki de azalmıştır...

zengin kız fakir oğlan dizisini izliyorum,mükemmel hayatın içinden bi dizi burda onun hakında yorum yapacak konu açılmamış,açılsa şöyle karakterler ve konusu hakkında yorum yapar sohbet ederdik diyorum

Sabahtan beri yağmur yağıyor, yağmur yağınca hava çok güzel kokuyor, yağmuru, yağmurun kokusunu seviyorum ama birde iki şakırdadı diye elektrikleri kesmeseler, uydu gitmese, net kopmasa, hangi çağdayız

Lana Del Rey'in bembeyaz pamuk tenini, gülüşünü, bakışını, duruşunu, mimiklerini ve ne kadar güzel bir kadın olduğunu düşünüyorum.

Yine kendimden geçirdi beni.

Yatsam mi artık ..tek gözle de gezilmiyor kk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…