Şu kararsızlığım beni bir gün öldürecek. Karşıma çıkan fırsatları bir bir kaçırıyorum. Yeni rotamı belirledim ama bu sefer dönmeyeceğim yolumdan emin ol.:) Tek istediğim bi kere daha o fırsatların çıkması..
Bazen ilk hissettiğimiz doğrudur.
Doğru mu düşünüyorum diye irdelemek üstünde düşünmek isteriz yine de yanlış yapmamak için veya öyle olmamasını istediğimizden ama içten içe bir eminlik hissi de vardır, o ilk hissi yok edemeyiz "yok ya biliyorum ben" der içeriden biri, tatmin olmaz. Kesin bir yanlışlık vardır...
Yemek Yarışmasına Katılmak ister misiniz? Yeni Kategorimiz Makarnalar Kazen Makarna yapmak için kollarını sıvadı Kazen'den daha iyi makarna yaparım diyen cesur hanımları bekliyoruz.
Deliricem artik. Çildirmaya 5 kaldi. Hayatta en buyuk destekcim, huzuru buldugum yer olmasi gereken insanlar, hayatta canimi en cok sıkan, laf sokmaktan muhabbet edemeyen, hic dusunmeden kalp delici konusabilen insanlar oldular! Biktim ulan hepinizden. Ne zararimi gordunuz size de dusman oldunuz bana? Biktim be! Psikolojimi bozdunuz. Kafami nereye cevirecegimi sasirdim. Allahim sen bana sabir ver Ya Rabbim..
adam saray yaptirsin kendine , sen aylik 700 bin TL olan elektrik faturasini dahi ode.
benim vergilerim haram olsun. helal edenlere de zaten her sey mustehak.