Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Şu kararsızlığım beni bir gün öldürecek. Karşıma çıkan fırsatları bir bir kaçırıyorum. Yeni rotamı belirledim ama bu sefer dönmeyeceğim yolumdan emin ol.:) Tek istediğim bi kere daha o fırsatların çıkması..

Neden bu kadar takıyorum ki ortama ayak uydurucam işte sıkıntı yok

Arabayı 20 dakikanın sonunda parkedebildim..Ama o daracık yere girdim mi girdim
Tabi komşulara da rezil oldum o ayrı.

beş gün sonra sevgilimin doğum günü ne yapsamm. hediyemi aldım önceden ama manevi bişey arıyorum

Bazen ilk hissettiğimiz doğrudur.
Doğru mu düşünüyorum diye irdelemek üstünde düşünmek isteriz yine de yanlış yapmamak için veya öyle olmamasını istediğimizden ama içten içe bir eminlik hissi de vardır, o ilk hissi yok edemeyiz "yok ya biliyorum ben" der içeriden biri, tatmin olmaz. Kesin bir yanlışlık vardır...

Bu sitede benim feminist duygularımı incittiler kızkardeşlerim.

iki kucuk kol dugmesi, iki ayri kolda...
tam da o moddayiz.. hep de kucuktuk.
ruhun sad olsun Baris Manco...

sevgilimle kavga ettik şuan arasın konuşup barışalım diye hatim indircem ararsada şükür namazı kılcam ben kavga edince feln uyuyamıyom sinirden onda pireler uçuşuyodur eminim aramıcak biliyorum puuufff

Yalnızlık öğrenilmesi gereken bir şey. Tek başına kalabilmek...

Bu nasıl bir saçmalıktı böyle?
İnsan psikolojisi dipsiz bir kuyu.

Arkadaşımla olan görüşmemizin, kavuşmamızın mutluluğunu gölgeleyemez ama bu saçmalık. =)
O kadar güzeldi ki. ^^

Yemek Yarışmasına Katılmak ister misiniz?
Yeni Kategorimiz Makarnalar
Kazen Makarna yapmak için kollarını sıvadı
Kazen'den daha iyi makarna yaparım diyen cesur hanımları bekliyoruz.

Delirenlerin çoğu asıl dolu, düzgün insanlar gibi geliyor bazen..
Öyle insanlar var ki, çileden çıkarıyorlar insanı...

Deliricem artik. Çildirmaya 5 kaldi. Hayatta en buyuk destekcim, huzuru buldugum yer olmasi gereken insanlar, hayatta canimi en cok sıkan, laf sokmaktan muhabbet edemeyen, hic dusunmeden kalp delici konusabilen insanlar oldular! Biktim ulan hepinizden. Ne zararimi gordunuz size de dusman oldunuz bana? Biktim be! Psikolojimi bozdunuz. Kafami nereye cevirecegimi sasirdim. Allahim sen bana sabir ver Ya Rabbim..

Hazır güzel kilo veriyorken kararlılığımı korumam lazım lakin nefsim ye diyor.

Sarılıp birbirimizi koklaya koklaya uyuyacağımız günler de gelecek. =)

zayıflamayı isteyip, biyandan da aklımda çeşit çeşit yemekler geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…