Bu yorulmusda eve girmek isteyen calisan bir bayan dilegikeşke saat 16,26 değilde 17,26 olsaydı :)))
aynen öyle canım :)))) ayy sen zayıflama topiklerindemi bulunuyorsun hangisindesin yaa aktif bir foruma girmem lazım ki gaza gelip zayıflamak istiyorum ne olur yardımmm.. şuanda aklımdan geçen bu....Bu yorulmusda eve girmek isteyen calisan bir bayan dilegi
Eevet zayiflama topigindeydim ama 2haftadir hic ugrak vermiyorum bileaynen öyle canım :)))) ayy sen zayıflama topiklerindemi bulunuyorsun hangisindesin yaa aktif bir foruma girmem lazım ki gaza gelip zayıflamak istiyorum ne olur yardımmm.. şuanda aklımdan geçen bu....
ayyy o topikler çok faydalı yaa bence kaldığın yerden devam et , ben en son 9. takımdaydım galiba, kendi isteğimle çıkmıştım ama çıkmaz olaydım o kiloda kaldım veremedim kendi kendime. sen hangi takımdasınEevet zayiflama topigindeydim ama 2haftadir hic ugrak vermiyorum bile
Hastalandim falan o arada biraktim ama suan 7kilo verdim soyle 5kilo daha versem super olucak :)
ya ben suan hatirlamiyorum ama hedef 55miydi neydi oyle bise olmasi lazim :)ayyy o topikler çok faydalı yaa bence kaldığın yerden devam et , ben en son 9. takımdaydım galiba, kendi isteğimle çıkmıştım ama çıkmaz olaydım o kiloda kaldım veremedim kendi kendime. sen hangi takımdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?