Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bazen sanırım ironin ipinin ucunu kaçırıyorum, ve ironi yaptığım anlaşılmıyor. Bu yüzden bu forumda tavsiyelere maruz kalıyorum. asdfg. "Canımm sen çirkin değilsin, kendini sevmiyorsun bak ondan böyle.. " demeyin lütfen asdf.

Bir de bu mesajımda kesinlikle ironi yoktur. Düz gerçek anlamda. =(

Olduğun gibi davranmak, için dışın bir olmak zor, zararlı.
Değişmemek için direnirsin ama kaçarı olmaz.
Zaten eskisi gibi değilim, iyice ketumlaşmak da istemiyorum aslında ama..
Her söylediğim şeyi davranışımı düşünmek istemiyorum, öyle mi anlaşılır, böyle mi düşünülür, acaba kullanılacak bir şey mi vs.
...

Her gün Jillian yapıyorum, yediklerime dikkat ediyorum -ama çikolataya hayır demiyorum tabi ki - sıkılaştırıcı krem sürüyorum. Acaba bu kez kurtulabilecek miyim şu 3 kilodan?

Bu arada Allah bir kez daha belanı versin Herpes virüsü.

Bütün gün olduğu gibi şuan da da amacının ne olduğunu düşünüyorum .
İyi ben bu kafayla iş yerinde hata yapmadım

Çook sinirliyim ve böyle bir konuda o insanın üstüne gidesim geliyor gereken olana kadar, bir yandan da iyice canın sıkılacak gönül diyorum kendime ama cidden nefret ediyorum bu davranışlardan!

Neden bu cocuk beni arayip sormuyor kii..hemde ona karsi biseyler hissetmeye baslamisken bende uzaklasiyor

Yaa seviyorum arkadasim seni ama kafan anlamiyor yaa bazi seyleri o anlamayan aklinla laf sokmaya kalkman saflastiyor mu ne seni!!yapma kuzum yapma etme beceremiyorsun bu isleriiii

Kafam karışık.
Kalbim daha hızlı atmaya başladı.
Nefes almakta zorlanıyorum.
Sıkıldım.
Keşke böyle şeyler yaşamasak.

''Kaç yaşında olursan ol, uyuyunca geçecekmiş gibi gelecek.
Kaç yaşında olursan ol, uyuyunca geçmeyecek.''

Bir senedir çok iyi olduğum yakın arakadaşım sevgilisi olunca sanki benden uzaklaştı. Benim de bi ilişkim var ama ben arkadaşlarımı asla arka plana atmamıştım aksine dışlayıp sevgili bulunca ne oldum delisi olduğumu düşünmesinler diye daha da yakınlaştım dostarımla... ve o zaman bu yaşta bile değildim.
Anlamıyorum çok hızlı gittiğinin farkında değil mi acaba arkadaşım, bir ay olmadı daha oğlanın evinde film izlemeler falan... Biz üç buçuk yılı tamamladık daha bunu görmedim. Hayret.. Çok hayret...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…