Seve seve, kötü davranılarak ayrılmak zorunda bırakılmak ne acı verici...Bana iyi davran, buna ihtiyacım var diye diye, aylarca, düzelmen icin ne yapabilirim deyip karsılıgında ben buyum cevabı alınca, bugün bitirdim. Sen bu degildin, sen bana simdi busun, göndermek istedigin için. Ne kadar isterseniz isteyin, karsınızdakinin istedigi kadar her sey.
Her seyi yaptıgın halde, gözünde degersiz olmak...Senle beraber mücadele edecek sanırken ellerinin bombos kalması...Sevilmemek...Ufacık bir harekette umutlanıp sevginin ayak altında ezilmesi tekrar...Keske cok baska bir insan olsaydı, keske degdi diyebilse idim ailemi karsıma almama, gelecegimi cöpe atmama...Bir seylerin ilki olmasına. Allah bir daha bir oyuncu ile karsılastırmasın, bu acıyı da içimden alsın. Bana unutma kuvveti versin, işime gücüme odaklanma, bu cehennemden cıkma, yeniden ayaga kalkma ve zamanı geldiginde yeniden sevme kuvveti versin. Bu sefer sevdigimi degil sadece, sevdigimi ve bana deger verecek olanı benim gibi içten sevecek, sonradan degismeyecek, sacımın teline kıyamayacak olanı, benim gibi gözü kara olanı, elimi tutmayı bilecek olanı karsıma cıkarsın. Benim için mücadele edecek biri olsun ve son olsun dahası olmasın. Ezip yok edecek olanı degil...