Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yoruldum artık
Sıcak bir yüreğe , samimi bir sevgiye ihtiyacım var.
Hayatla yalnız mücadele etmek o kadar zor ki . . .
Eğer bir yerlerde bekliyorsan , aynı dünyada nefes alıp aynı havayı soluyorsak güzel insan , gel artık..
Senin varlığını bilmeye dahi ihtiyacım var ama umutlar tükendi.

o gece bir aptallık ettim. bu şarkıyı çok dinlerdim. bu şarkıda geçen olayın ta kendisi benim başıma geldi. aptallık ettim. konuşmadım, susturdum seni. kaba davrandım, çocuk gibiydim. her şeyi mahvettim. ve şimdi bütün bu olanları düşünüp düşünüp duruyorum. salağım çünkü. zamanı geriye döndüremem. ve senin benden soğuma ihtimalin de var. sırf şu gurur yüzünden , seni hayatımdan çıkardım. nasıl böyle aptallık yaparım ..? allah kahretsin!!! ne güzel yılbaşı gibi işe girecektim, her şey daha güzel olacaktı. neden izin verdin, neden alttan almadın. böyle daha iyi mi oldu..? seni unutmak istemiyorum. hayatıma girecek her insanı seninle kıyaslamak bile istemiyorum, bu onlara yapılacak haksızlık.

aynısı bir arkadaşımın başına gelmişti. aptallığı yüzünden birini reddetmişti ve yıllar boyunca onu unutamamıştı. sanırım ben de onun gibi olacağım. hayatıma az insan girdi, ama hiçbiri senin gibi iz bırakmadı, bana bir şey katmadı, senin gibi sevmedi. ah kafamı duvara vursam kar etmem, yine bana zararı var.

yılbaşında işe gireceğim. hayatıma yeni insanlar girecek. neler unutulmuyor ki... umarım seni unuturum. ilklerde bu kadar acı vermemişti bana. zaman geçtikçe daha çok acıyor kalbim...

Orayı yazsam mı, olacağından değil de, ya olursa

KK yüzünden ehlıyet sınavı cozemıyorm bagımlılık yaptın bende ya bırsuru ısım var acıp kk tıklayıp gırıyom cıkamıyorum olmuyooo,sigara gıbı tıryakın oldum be ya

Bir hata yaptım onu yarı yolda bıraktım şimdi onu özlüyorum onu görüyorum rüyada, uyandığımda acı, şimdi ben ne yaptım diyorum.

saat 2.30 oldu hala ders çalışacağım..Çalışsammı acaba

ben ne zaman normal ınsanlar gıbı erken yatıp erken kalkıcam ya?
baykuşmuyum yoksa ben?

Acaba simdi eski guzel sohbetlerimizi okusam, fotograflarimiza baksam, o gunleri zihnimde bir ziyaret etsem cok uzulur muyum?
Dun, bugun hep aklimda guzel hatiralar... Ne yazik bir daha gerceklesmeyecek olmalari.

Kahveyi biraz azaltsam iyi olacak, denemeliyim en azından ağrı bu yüzden mi diye..

Heyecanlı mı yoksa gergin miyim anlamıyorum. Ama ihtiyacım olduğuna eminim. Umarım güzel şeyler duyarım ve anı kurtarmak için söylenmiş sözler olmaz..

Allahım ben ne zaman mutlu olucam ? Ne zaman uyanmak bile benim için azap olmaktan çıkacak ?
Bugün çok mutluyum ne zaman diyebileceğim ? Çok çok çok üzgünüm umutlarım , hayallerim tükendi bitti artık

Ne kadar mesafe ve yalnızlık o kadar rahatlık.

Benim kalbimi kararttılar kızkardeşlerim. Yaşadığınız her türlü olumlu duyguyu daha çok abartıp daha çok yaşayın, yerime de.

''Gidecek yerin kalmadığında zoruna gider hayat...''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…