Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yine başladım ağlamaya . Ne sulu gözüm ya nefret ediyorm şu huyumdan =(

saygisiz butun komsulari, Allah durdursun!
O bi yolunu bulur, oyle bi sey yapar ki, toto ustu otururlar insallah !

Gamsızlıkta seninle yarışamam ama hiç olmadığım kadar gamsız ve umursuzum sana karşı.

Saatlerce masa başında oturup ders çalışabilmeyi diliyorum.
Çok fazla okumayı ve çok fazla zevk ile test çözebilmeyi...
Bunu başarabileceğime inanıyorum. Hayallerime kavuşmak için yapacağım.^^

Mesajlara karsilik olarak hiim cevabini almaktan nefret ediyorum. Insanlar kendileri bi sey soruyor yanitliyorsun cevap: himm.
Yanlis anlasilacam diye yazmayin su himm i diyemiyorum arkadas

Kendi bildigim dogrunun srkasindan gidip yoluma istemeyerek de klsa tss koyanlari gormemeyi ogreniyorum sanirim. Az kaldi o taşlarda siliklesti cok sukur

Kendimi çabuk yıkıyorum, boşluklara çabuk sarılıyorum.. Böylesi daha kolay kızkardeşlerim çünkü.

Yarınki buluşmam iyi geçer inşallah.

Bu yıl ne kadar çok buluştum birileriyle. =D Hoşuma gidiyor bu görüşmeler.
Yeni insanlar tanımak vs.

Cok ama cok yalancisin ayni iki konu ama dusunceler ikisindede farkli neyse karamanin koyunu sonra cikar oyunu

Sapkın haberler/konular yüzünden iğrenç rüyalar görüyorum bazen

Okumam gereken ve sonunda rapor çıkarmam gereken bir makalem var ama şimdi kim uğraşacak o ödevle :) yarın yaparım ya...

kız olmak ne zor ya
21 yaşında kocaman bir bebegim var
aç kamerayı sebeklik yap avut. bikere de sen konuş sen hareket et. hep keyifli olcam hep gülcem
ayy
begenmezsem begenmedin çoook da tın.

hani cam bardagı yere atarsında paramparca olurya ıste sızde oyle parcalandınız yazık sıze gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…