Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bu nereden çıktı şimdi ya Hayırlısı artık.

"Ne iş olsa yaparım abii" moduna girmek istemiyorum, sevmiyorum yahu, kendimi biliyorum ben. Yoksa doğrusu bu mu?
Kendi bildiğim gibi mi yapsam, yapmazsam ve olmazsa da yine gözler üstümde olacak laf işiteceğim

ne kadar safmışım meğer...
hadi koca kız... artık büyüdün. artık ders aldın. yarın sabah kalkmak zorundasın. yapman gereken işler var öyle değil mi? o sınavı kazanacaksın biliyorsun değil mi... birileri seni bırakır ama sen kendinden vazgeçme olur mu. mantığını gömdün bir süreliğine ama onu çıkarıp tekrar yerine koymayı da unutma hiçbir zaman...
üzülme bu kadar. değmiyor kimseye gördüğün gibi.
aileni düşün diyorlar. sen hiç aileni de sevmedin onlar da seni pek sevmedi ama kimse anlamaz. yinede sana baktıkları için onlara borçlusun. para kazanıp onlara yardım edeceksin. hem onlardan saygı göreceksin...
yazmayı ne de çok seviyorsun. birde çok hızlı ve hatasız yazmaya alışsan iyi edersin.. biliyorsun ... öhöm.
bugün gizlice ağladın yatağın içinde. kısa sürdü ama gözyaşlarının sıcaklığından yanakların yandı. hani ağlamazdın sen koca kız... bak ağlattı seni. hem de bu ikinciydi. ama bir daha ağlamazsın sen, bu sondu. bu son ağlamandı onun için.
her neyse... arkadaşım bugün bana depresyona girdiğimi söyledi. bende ona hadi ya, kendimden habersiz depresyonda mıyım ben şimdi dedim. o da öylesin dedi. bütün internet hesaplarımı kapatmam, kendi kendime konuşup gülmem, insanlardan kaçmam, arada dellenmem belirtileriymiş. onu bunu bilmem ama bu interneti hayatımdan bir parça da olsa çıkarmama sevindim, kararlıyım. neyse, yine de çok üzgünüm ben. hemde çok. gökdelenden attın sen beni, ve arkana bakmadan gittin. işte böyle acıttın sen beni. çok acıttın hem de...

Gövdesini de çoooookkk seviyorum.=))
Kollarını, göğüs kaslarını, omuzlarını, boynunu, müthiş ellerini... Hepsi öyle güzel ki. =)
Düşünmek bile huzur veriyor. ^.^

Bu boğalar amma çekiyor diye düşünüyorum.

İnternetten ders açıp dinlemek..
Ama hiç canım istemiyor, fazlasıyla sıkılıyorum.

Milletin ayakları yerden kesiliyor aşık filan oluyor
ben "ders çalışcam sonra buluşalım"

Biraz daha açık renk olaydı iyiydi.

cezmi kalorifer...e takıldım çıkamıyorum neden daha önce keşfetmedimsee çok komikmişş yada benim gülmeye ihtiyacım varmıs... kızım uyanmasın diye kendimi kasmaktan bi hallere girdimmm... neyse ordan çıkabilmek için buraya geldim :) kezban muhabbeti olmus yine laf söeylememek için kendimi zor tuttum bide laf anlatmaya çalış falan sanki anaları rustu bunlarında kezbanmıs Türk kızları...

çorba kategorisi açılmış çok sevindim bende niyetim vardı gerçi bi editöre danıaşayım yinede yarışırım olmazsa bakıcaz yarın (kızım uyanmadan çıkma derdindeyim burdan) haftasonu gidiyorummm taaa ocak ortası yada subat bası gelıyorum .. teknolojiden uzak olacağım epey..ilk zamanlar hiç zaman geçmiyor.. dandik tlfnum bile çekmiyor o derece vahim yani durum :) gerçi iyi olur kafa dinlerim... sanki ders çalışacakmıs gibi bide kitabımı alırım oldu bitti kızımı üşütmeden hasta etmeden geri gelebilirim umarım..

bedelli muhabbetide hemen gına getirdi insarlarda özel sektörde bazen mecbur kalnıyor bedelli yapılmasına..parası var abooo tamamdır gibi kestirip atanlarada ifrit oluyorum.. benim kardeşimde bedelli yapacak zira 2.5 aylık maaşı zaten 18bin ediyor.. hoş bedelli çıkmasaydı 6ay kısa dönem yapacaktı o ayrı.. okadar maas alıyor ancak hiç izni yok kardeşimin sözleşmede 3 gün desede yılda 1 yada 5 ayda bir defaya mahsus veriyorlar.. gerisi yalan... yaptığı iş yeri geliyor çok tehlikeli..insan hayatı için önemli hassas.. insanlar hakkında önyargılı davranmak yanlış.. belliki hükümetinde paraya ihtiyacı var... yoksa bedelli çıkmazdı zaten.

neyse gidip yatayım yoksaaa ben daha çoookkkk parmaklarımı yorarım burda..

2 saatlik uykuyla işe gitmek istemiyorum.

İçime sinmiyor bir yandan ama acaba bu sefer çok mu düşünüyorum, inşallah sonra haklıymışım demem fakat şimdi iyi düşünmeye zorlasam iyi olacak sanırım.

Doğruyu anlamak, ders almak, pişmanlık da bir erdem.

Kendi halinde bir insanın neden dedikodusu yapılır merak ediyorum. İnsanlar çok ilginç yahu, edemeden bulurlar inşallah kötü niyetliler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…