Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Zaten odaklanamıyordum, hasta oldum kulaklarım burnum tıkandı iyice kötü oldu..

çok yanlış şeyler yaptım. şu an pişmanlık duymasam da ileriki zamanlarda olabilirim. o yüzden sadece hiç yaşamamış gibi hayatıma devam ediyorum ve bunu yaparken de dersler çıkarıyorum kendime ve bir daha o hataları tekrarlamıyorum.

üzüldüm sadece... o kadar çok üzüldüm ki... bir gün pişman olursa, ki umarım olmaz, ona dönmem. bu aptallığı bir daha yapmam. ve onun gibi ıssız adam triplerine giren erkeği gözünden tanırım artık. o erkeklere katiyen yaklaşmam. olan bana oldu... ona bir şey oldu mu, pek sanmıyorum. değer vermedi. verdiğini sanırdı hep. bencildi, kendini düşünürdü birde ailesini. her neyse... umarım başka bir insana daha zarar vermez. çünkü farkında değil ama bana verdiği zararı tahmin bile edemez. kalbim ikinci kez kırıldı... ikinciyi sen yaptın.

Acı kahvemi içtim biraz uyku açsın diye, Brian Crain i de açtım ama belki değiştiririm..
Çikolata falan var. Ders çalışacağım inşallah :)

Hayır ve şerrin- gerek kendi işlediklerimizin karşılığı, gerek imtihan hasebiyle-Allahu tealadan olduğuna inanan biri olarak kaderimi düşünüyorum. Kim bilir ne zaman öleceğim? Bu mesajı tamamlayıp tamamlayamayacağım bile meçhul... Allahu tealanın ezeli bilgisinde. Buna rağmen ölmezsem ileride nasıl bir hayat beni bekliyor? Kaderimde kim yazılı veya eş anlamında birisi yazılı mı? Rabbim birini vermezse ömür boyu bu yalnızlık duygusunu mu yaşayacağım? Tanışacaklarım, ayrılacaklarım, yaşayacaklarım...
Şu anki düşüncelerimle rahat 30 kişiyi bunalıma sokabilirim.

Her şey böyle güzelken neden yine bitirmek istiyorum?
Neden boğuluyorum hayatıma biri girince?
Neden kimseyi benimseyemiyorum?
Neden hep gitmek istiyorum?
Çok kötü hissediyorum. Hiçbir zaman değişmiyor bu durum. Hiç!
Ağlayamıyorum üstelik. İçimde tıkanıp kalıyor bunlar.
Kupkuru, hissiz, hiçbir şey yaşanmamış gibi tek kelime etmeden kaçasım geliyor.
Kendimden nefret ediyorum.

Yarın alışveriş , eğlence günü yuppiiiii =))))

"Tuvaleti temizlemeye igreniyorum" diyorum. O bana "mantikli ol, once tuvalet temizle" diyor ya. Lan bunun mantikla ne ilgisi var? Sanki benim aklima gelmiyor once oranin temizliginin olmasi. igreniyorumm, igreniyorumm iste ya. Sinir oldum. Kadin tutacagim iste, temizlesin o evi ben girmeden once. alla alla ya.

çok güçlüymüşüm meğer.
hayatımı bir erkeğe göre şekle sokmuyormuşum meğer.
çabuk unutuyormuşum meğer.
hatta sevgimi güçlü hissederken, ayrılık sürecinin ilk 3 gününde yıkık, diğer günler ise kendimi hemen topluyormuşum meğer.
kafamda bitirdiğim zaman o insanı sanki hiç olmamış gibi hissediyormuşum meğer.
ve bütün bu olanlara rağmen, kendi ayaklarımın üzerinde durmak için mücadele vermeye daha da ağırlık verdim.
ben o işi alacağım!
ve ben artık insanları gözünden tanıyorum. ısrarlara göz yumup taviz vermeyeceğim!
ben artık o eski güçsüz biri değilim. kalbim yumuşaktır ama eski saf beni bulamazsınız daha...
küllerinden yeniden doğmuş gibiyim.
dün seni rüyamda gördüm. rüyamda beni mutlu ediyordun ama sonra kafama dank etti , yine beni bırakacak dedim içimden. sana bağırdım çağırdım. inan nasıl acı çektiysem rüyama kadar girdi. ama artık sana ait olan tüm her şeyi beynimden kalbimden kustum çıkardım. artık sana ait hiçbir şey yok. elveda dedim sana, her şey bitti.
evet, o işi kapacağım! ve artık sahiden hem fiziken hem de ruhen gelişimimi tamamlayacağım. eski özgüvensiz bana dair hiçbir şey kalmasın.

Ders calismaya baslamamla birlikte boyun agrilarimda eslik ediyor bana biktim artik yahu

Benim hastalık sanki fazla uzun sürdü ya, başında yakaladık bir de, şimdi daha rahat olmam lazımdı...

Yuh yahu, forumda buraya gelene kadar (en fazla 5 sn sürmüştür heralde) ne yazacağımı unuttum

Bu formdan bi arkadasim vardi yada ben oyle saniyordum neden bilmiyorum ama suan aklimdan o geciyor onu iyi hatirliyorum iyi olsun ..

Bugün yaralarımı yine sarmaya çalıştım, yine ağladım hatta saçlarımı bile degistirmek için kuaföre çıktım ama yine biliyorum ki başarısız oldum ve sabah yine mutsuz umutsuz ve yaralı uyanıcam .. attığım msj içinde pişmanım .s.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…